Mayıs 2017,Temmuz 2018 ve Mayıs 2020 olmak üzere 3 kere sol akciğer spontan pnömotoraks geçirdim tüp-ameliyat-tüp şeklinde tedavi oldum geçen sene muayene oldum erteleme verildi. Bugün tekrar gittim ben madde 49 "Tüp torakostomi hariç cerrahi tedaviye rağmen nüks eden pnömotorakslar." maddesinden muaf beklerken bambaşka madde'den 51/A'dan elverişli verdi. Karara itiraz ettim değişir mi sizce ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Aman hocam freedom of speech’e sahip ülkemizde hakkınızda halkı askerlikten soğutma, devletin kurumlarını aşağılama suçundan dava açılabilir bi savcı görmesin
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.