Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
2714
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Askerdeyim merak ettiklerinizi sorabilirsiniz (2. sayfa)
I
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Iceri girerken aramada yakalanirsa muhtemelen direkt geri kargolatirlar. Bu durumda el koyun ben ustaya giderken almak istiyorum diye belirtirsiniz ama kabul edilmeyebilir.

Onun haricinde sokmayi basarirsaniz fakat acemilik suresinde yakalatirsaniz 7 gun uzatma yersiniz ve el konulur. Ustaya giderken geri veriliyor, 7 gun uzatmaniz ise usta birliginize ekleniyor. Yani celbiniz cikarken 7 gun daha askerlik yapacaksiniz.

Kutahya'da cogu telefonunu guvenilir ve yakinda olan bir markete birakiyordu, iceri sokarken gorurlerse geri kargolatiyorlardi cunku. Ayni sekilde ustaya gotururun diyenler markete birakmisti hep. Usta birligine giderken komutanlar xxx markette telefonu olanlar gelsin falan diyordu telefonlarini almaya gidiceklerdi, normal el konulanlara da ozel olarak geri verilmisti giderken.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @selcukas1
S
2 yıl
Er

Benim sıkıntım acemilik ve ustalığı aynı yerde yapıyor olmam ve çarşı izni vs yok sanırım ustalığa geçtikten sonra izin veriliyorsa kargolatıcam o muhabbet de nasıl oluyor hiç bilmiyorum kargolattığın şeyi almak da ayrı bir sıkıntı




Bu mesajda bahsedilenler: @IcyTea Lemon
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.