Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
591
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Asio4all Kurulumu Hakkında İpuçları
R
4 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

@Oathbreaker. hocam ö.m. atamadığım için konuyu bir başlık olarak açtım. Hem gören de faydalanır. Şu an ben asio4all kullanmadığım için birebir ayarları kontrol edemedim ama eski windows bilgisayarımda kullanıyordum. O kadar karışık bir ayarı yok aslında. Hazır programı kurduktan sonra genelde bir ayar yapmadan kayıt ya da amfi programınızın device ya da ses çıkışı seçeneklerinden asio4all seçtiğinizde çalışır hale geliyor. Eğer ses gelmezse saatin oradaki ikondan ses kartınızın seçili ve çalışır durumda olduğunuzdan emin olmanız gerek. Asio4all çalışırken sistemden başka ses gelmez.
Konu hakkında basit bilgi veren anlatım videoları da ekliyorum. Takıldığınız yeri sorabilirsiniz. Deneme şansım olmadığı için bildiğim kadarıyla yanıtlayabilirim. Elbette hem forumda bilen vardır hem de başlıklar açılmıştır. Dahili ses kartlarını işlevsel hale getiren mucizevi bir yazılım kendisi, yoksa gecikme yüzünden kullanmanız mümkün değil.

Native instruments'in hazırladığı video:https://www.youtube.com/watch?v=gQp-89mZ1Mc

Pro Tools için hazırlanmış bir video:https://www.youtube.com/watch?v=6_sWTAratdI

Cubase içinde asio4all seçenekleri:https://www.youtube.com/watch?v=TLV_rtNsjDU




Bu mesajda bahsedilenler: @Oathbreaker.
O
4 yıl
Teğmen

Çok teşekkürler. Elinize sağlık.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.