Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
362
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Aryagross Pişanlığı
B
2 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

8 Mayıs 2024 tarihinden aryagross.com (beg e-ticaret) sitesinden sadece havale/eft ödeme yöntemiyle almış olduğum indirimli yazıcı gönderilmedi. Sipariş verince hemen telefon ile aradım ve en 36-48 saat içinde kargoya verileceği ve ürünün stoklarında bulunduğu bilgisi paylaşıldı. Tabi ben uyanamadım. Aslında çok faktör vardı. Havale/eft ile ödeme, müşteri hizmetleri numarasının 0850 değil de normal bir cep telefonu numarası oluşu gibi.
Geri ödeme talep ettim. Telefonlarıma cevap vermedikleri için sadece whatsapp üzerinden görüşme sağlayabildim.
Her gün yazışmalarda çeşitli yalanlar uydurulmaya başladı. Yok bugün aksiyon alacaksınız. Yok muhasebe departmanımıza söyledik en geç 1-2 güne ödemeniz olacak. Her geçen gün yalanları katlaya katlaya devam ediyordu. Bu hafta başı Cuma gününe kadar ödemeniz olacak dendi. Dün (yani cuma) ise haftaya pazartesi gününe kadar aksiyon alacaksınız dediler. Haa bir ara muhasebe arşivine ulaşamadık. Ödeme dekontunuzu ve sipariş numaranızı tekrar gönderin dediler. Yani güzelll kazık yedim.
AMAN DİKKAT.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.