Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
16
Cevap
1106
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: #Artık kadınların erkekler tarafından katledilip , tecavüz veya tacize uğramasını istemiyoruz# !!! (2. sayfa)
G
4 yıl
Yüzbaşı

Evet insanlarımız ölmesin.. bizim erkek milletinde suç! Gücü yetiyor diye yapıyor! Halbuki psikolojik olarak erkekleri çökerten kadınlar daha çok bu hiç konuşulmuyor. İntihar edenler aldatıldığı için hayatı mahvolan bir sürü erkek var. Bunlar neden konuşulmuyor hiç !? Yeter bende insan gibi yaşamak istiyorum yeter artık psikolojik baskı görmek istemiyorum hiçbir kadından! Amip hücrelilerden sıkıldım biri değil beşi değil yüzde 90ı böyle yeter artık! Bunlar da konuşulsun! Her yerde bir kadın ölünce göstermelik feryat figan erkek kahrolunca hayatı sönünce o erkektir dayanır o erkektir ağlayamaz! Yeter bizde insanız! Kadın erkek eşitliği var diyeni hastanelik ederim kadın bu ülkede daha üstündür net!



M
4 yıl
Yarbay

Bu insanları uzakta aramayın. Şu anda bile forumda bir sokak köpeğini sırf kendisine havladığı için öldürmeye karar verip bıçak tavsiyesi isteyen ve buna destek verip bıçak tavsiyesinde bulunan bir katil sürüsü var ki bunların bir sonraki hedefi kadınlar, çocuklar, aciz zayıf insanları bıçaklamak oluyor.

Bir insanın ruhunda katillik var ise bu gün kedi köpeği yarın da bir çocuğu bir kadını trafikte tartıştığı herhangi birini kolaylıkla bıçaklayabilir öldürebilir. Bu tiplerden uzak durun.

Yanında bıçak, tabanca, silah taşıyan insanları da savunma için taşıyor gibi masum görmeyi bırakın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.