Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
259
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Artık çok bunaldım. SHIFT.
E
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Çok garip bir sorunum var sebebini bilmiyorum nasıl çözülecek onu da bilmiyorum. Ben LoL oynayan birisiyim ve bunun için 7-8 ay önce kendime masaustu dizdim. Sorunuma gelince; yüksek ihtimal bilgisayarımdan oldugunu düşündüğüm web browserda gezinirken hiç bir problem olmamasına rağmen loldeki chati kullanırken caps lock kapalı halde büyük yazıyor. Ve ara ara shift tuşu mu artık neyse buga giriyor yazdıklarımı oyunda gönderemiyorum, bazen lol kapalıyken de yaşıyorum. Daha önce de bir konu açmıştım yapışık tuşları falan anlattılar ama onla ilgili olduğunu düşünmüyorum verdikleri ayarları yaptım çünkü yine aynı. 3 ay önce klavye değiştirmeyi denedim, yine aynı şey oldu değişmedi. Bana bir yardım eli uzatın gözünüzü seveyim.



S
8 yıl
Yarbay

bendede buna benzer bişey oldu başka tuşa basıyom başka bişey yazıyor
klavye logitech de tuşları karışıyormuş,garantiye gönderdim yenisini verdiler sorun düzeldi,yinede başka bi marka klavyeyele tekrar dene bence
bide virüs taraması yap


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @EvaQuantum
E
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

yeni aldığım klavye logitechti ve onu cıkardım. önceki klavyem everest rampage onu taktım. ama problem devam etti yine. böyle idare etmeye calısıyorum ama olmuyo yani. virüs işini deneyeceğim. sağolasın.




Bu mesajda bahsedilenler: @Skörtıl_Nimo
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.