Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1355
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arkadaşlar Yardım! İskambil kağıdı kalite sıralaması ve tercihi
V
15 yıl (39 mesaj)
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar herkese merhaba .Öncelikle iskambil kağıdı almayı düşünüyorum evime D&r yakın ve kalite sıralaması olarak bilgi alabilirsem sevinirim . D&r da çeşitli markalar buldum bunlardan bir tanesi maverick fakat bu marka ile ilgili hicbir bilgim yok ne derece kalitelidir ve ayırdıgım bütce en fazla 15 tl



B
15 yıl (27 mesaj)
Onbaşı

1
14 yıl (329 mesaj)
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: brk3410

bicycle tavsiyemdir

+1 arkadaşa katılıyorum bende kullanıyordum bicycleyi. fakat rafa kaldırdım kullanmıyorum. bicycle standart var elimde kırmızı renk çok az kullandım kutusu var istersen 10 tlye satabilirim.



K
6 yıl (21 mesaj)
Er

kartları üretirken bir çok farklı üretim teknolojisi kullanırlar. kartlarınızın kutusu üzerinde yer alan terimlerin (air-cushion finish, linoid finish, veya cambric finish gibi) ne ile ilgili olduğunu ve tutuş hissiyatını nasıl etkilediğini merak ediyorsanız aşağıda bu konu için bir video linki bırakıyorum.
https://www.youtube.com/channel/UCuMPxUStzaL7HhPkTu4ORrg



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.