Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
827
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ARKADAŞLAR YARDIM
F
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkadaşlar Merhaba. Foruma bu konu için yeni üye oldum. Teknolojiden asla anlamayan biriyim. Bu siteye bile zor kaydoldum. Akıllı telefon nedir onu bile anlamam. Öğretmenim ama belediyenin temizlik işlerinde çalışıyorum.Atanmak için upralıyorum. Yolda gelip giderken kitapla çalışıyorum ama artık kitap taşımak zor oluyor. Böyle yolda gidip gelirken kitap okumamı sağlayacak , sunumları izleyebileceğim ekranı iyi şarjı iyi fiyatı da uygun bildiğiniz tablet var mı? Zar zor kazandığım parayı teknoloji özürlüsü olduğum için kazıklanarak kaybetmek istemedim. Aradığım tek özellik kitap okuyabilmek, hareketli sunumları izleyebilmek, nete girebilmek. Şu soru için kaydoldum. Yardımcı olacak arkadaşlar teknolojik terimler kullanırsa anlayamam. Şimdiden teşekkürler.



C
8 yıl
Yarbay

F
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Şu an için en fazla 250 lira ayırabildim. Zorlarsam 300 lira olabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Tabletlerde slaytlar sunumlar izlenebiliyor mu ? Çünkü evdeki bilgisyarımda çalıştığım dosyaların çoğu sunu şeklinde. Onları aktarabiliyormuyum onu dahi bilmiyorum. Çok sıkıldım koca kitaplarla işe git gel. O yorgunluğun üstüne sayfa çevirmek bile artık zor geliyor. Bir kısmını bile tablette çalışsam hayatım kolaylaşacak. Maddi durumum pek iyi değil, o yüzden kitap parası vermek de zor geliyor. Kasalı eski bilgisayarım var onu satıp üstüne biraz eklersem bütçeyi arttırabilirim. Ama sattığıma değmezse diye çekiniyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.