Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
794
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arkadaşlar Bi Yardım Edin!!!
G
20 yıl (1662 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

Ben daha yeniyim daha önce yorumlarınızı üye olarak değilde misafir olarak okuyordum.. zaman olmadığından üye olamadım.. sesten anlayan çok iyi arkadaşlar var gerçekten forumda..

neyse ben şuan soundblaster 5+1 ses kartı ile birlikte philips 2.610 sistem kullanıyorum çokta memnunum ama ben 3.610 alıcaktım bi başlıkta neredeyse yerden yere vurulmuş.. bana detaylı bi şekilde yarım edermisiniz 2.610 çok kötü kullanamama rağmen 5 sene oldu hala tık yok... canavar gibi... yenisini alırsam ne gibi dezavantajlarım olur.. yorumlarınızı bekliorum... Philpsin Kalitesinden şaşman hem fiyat iyi hem performans süper bence bide bu son çıkan philpslerle ilk çıkan benim seri philpsler arasında kalite farkı olduğunu söyledi arkadaşlar doğrumudur aacaba???

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



G
20 yıl (1662 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

bana yardım edecek yokmu???



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.