Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
1965
Cevap
147562
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (97. sayfa)
G
5 yıl
Binbaşı

beyler bu oyun rust gibimi

birde hangi dlcleri almam lazim



E
5 yıl
Er

Selamlar, oyunu xbox one ile oynuyoruz 2 arkadaş birlikte oynamak istiyoruz oyunu kuruyorum arkadaşımı davet ettiğimde bağlanırken failed hatası alıyor, sebebini bilip bana ayarlarla ilgili bilgi verebilecek varmıdır



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

.
5 yıl
Binbaşı

Beyler bu alpha raptorlar ne ayak ya? 13 lvl ve 6 lvl 2 alpha raptor deniz üssüme yakın dolaşıyorlardı dedim temizleyeyim şunları kafam rahat etsin. Topladım ekibi 26 lvl spino, 8 lvl Carnotaurus, 17-18 ve 32 lvlden oluşan 3 adet raptor ve son olarak da 25 lvl benim kullandığım Therizinosaur saldırdım. Hepsini öldürdüler therizinosaurumun canını zor kurtardım.

Alpha raptorların 2 si yetmiyormuş gibi şimdide 3 tane oldu ve beraber takılıyorlar, bu ekibimi 2 tanesi yok etti bu 3 ünden ben nasıl kurtulacağım?

Not: Single player takılıyorum.



Y
5 yıl
Onbaşı

Merhaba arkadaşlar pvp de takılabileceğim bir server ve klan arıyorum. Oynayan varsa katılmak isterim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuruyakulum -- 18 Şubat 2019; 15:56:2 >

D
5 yıl
Yüzbaşı

Merhabalar,

Oyunda yeniyim, 99,99 TL' lik bir teklif sunuldu, kabul ettim ama satın alma geçmedi, restore purchace diyorum ama geri yüklenmiyor. Nasıl çözebilirim bu durumu arkadaşlar, oyunun profesyonellerinden acil desteğinizi alabilirsem sevinirim...



A
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: mrttuncer

arkadaşlar iyi günler;

ARK: Survival Evolved (60GB ) 95TL
ARK: Scorched Earth (15GB ) 35TL
PS4 için fiyatlar bu şekilde.

yaşlarımız büyük (neredeyse ihtiyar :)) birkaç iş arkadaşım günde 1-2 saat oynayacağız, minecraft oynardık alternatif olarak bunu da oynamayı düşünüyoruz.

Bu iki oyunun birbirinden farkı nedir?
Sizce hangisini almalıyız sebebi ile yazar mısınız.
Yukarıdaki Yazımı Aynen Kopyalıyorum çok Eski bir Alpha Minecraft oyuncusu olarka diyebilirim ki en yakını ARKtır bu Türe "Sandbox" denir.
Oyunun BANA göre en son amaçı yani yapılabilecek en son abartı gelinecileçek son seviye "TEK" yapılardır Minecraftdaki "Diamond" gibide düşüne biliriz bunları craftlamak için bütün Mega Boss'ları kesmeniz ve TEK yapılar için "Element" elde etminz gerekmekte bunu en kolay şekilde ya Boss T-Rex leri yetişirip Bosslardan yada son DLC olan Extintion'i alıp orada Haritanın belrili bölgelerinde çıkan "Element Veni" leri 5 round gelen saldıran Dinolardan koruyarak Farmlaya bilirsiniz. Oyunda son geleceğiniz nokta budur birde Hatching, Breeding dinozor doğurturup yetiştirme büyütme vardir onlar başlı başlına bir konu istediğiniz herşeyi sorabilrisiniz oyun ile ilgili.... TEK Yapılar resim: En Altadır

Alıntı yazım:
Oyun Kısaca Minecraftin çok ileri seviyesi gibi diyebiliriz bir görev veyahut amaç yok kısaca hayatta kalmak diyebiliriz kendi amacını kendin belirliceksin ENGRAM'ları ve Explorer Note Dossier'leri toplayarak karakterini geliştirebilirsin ENGRAM'lar lvl atladıkca açılmakta max lvl 120 sanırım kafat 100'ün üstüne geçmek için Tüm Bossları Broothmother,(örümcek kralice), Megapithecus(kingkong)Dragon(ejder)zorlukları Gamma(easy), Beta(Medium), Alpha(hard) Bunların hepsini kesmeden 100 ün üzerine eğer ayarlarda oynamadıysan çıkmazsın mesela Easy de hepsini kesince 100+5=105 e çıkma olasılığı vericek sana sende lvl atlıcaksın Craft ve Build seven biri isen binalar yapılar yapabilirsin kısacası amaç bunlar Beacon ve ENGRAM'lar için lvl 100 olman yeterli hepsini açarsın FAKAT -TEK carft TEK items TEK armors yapı ve malzemeler var ve bunları açmak için Bossları keserek Engramlarını açabilir ve Bosslardan Düşen ELEMENT isimli item ile craftlaya bilirsin gerekli tüm bilgiler ARk Wikipedia sından bakabilirsin ki çok şükür yasaklı değil :)https://ark.gamepedia.com/Craftinghttps://ark.gamepedia.com/Engrams
< Resime gitmek için tıklayın >



B
5 yıl
Çavuş

10 kişilik grubumuz var katılmak istiyen arkadaşlar olursa PM



R
5 yıl
Teğmen

Merhabalar oyunu 1 hafta önce 2 arkadaş aldık. iş çıkışı zaman buldukça oynamak için. Ücretsiz valguero DLCsinde oynamaya çalışıyoruz. DLC daha bir aylık olmasına rağmen serverlar çok zorlu adamlar heryere bina parçası yapıp ev yapacak yer bırakmamış. Dinazorlar çok güçlü ve agresif sürekli ölüyoruz (diğer oyuncuların leveli yüksek olduğununda tahmin ediyorum.) Server ve başlangıç tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Birde haritanın hangi bölgesi oyun başında daha kolay olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: repla64

Merhabalar oyunu 1 hafta önce 2 arkadaş aldık. iş çıkışı zaman buldukça oynamak için. Ücretsiz valguero DLCsinde oynamaya çalışıyoruz. DLC daha bir aylık olmasına rağmen serverlar çok zorlu adamlar heryere bina parçası yapıp ev yapacak yer bırakmamış. Dinazorlar çok güçlü ve agresif sürekli ölüyoruz (diğer oyuncuların leveli yüksek olduğununda tahmin ediyorum.) Server ve başlangıç tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Birde haritanın hangi bölgesi oyun başında daha kolay olur.
Official(Resmi) Sunucularda İtem ve karakter aktarımı mümkün fakat şuan için yeni DLC valguero'da aktarımlar kapalıdır. Yakın zamanda açılacak olsa da insanlar yeni açılan bu haritaya çekirge sürüsü gibi saldırıp( özellikle çinliler) her yeri piller(stun)layıp bir nevi parsellemekteler bunu bir çözümü mağlesef yok ilk alan ilk gelen kazanıyor. Valguero ve Ragnaraok her ne akda riştah açıcı olsada yeni başlayanlara Harita olarak bedava maplardan Center öneririm hem az insan vardır hem büyük hemde en çok Dino çeşidine kapasitesine sahip Boss Arenasıda kolay olan bir haritatır.



Y
4 yıl
Yüzbaşı

Beyler bu --https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=812655342-- modu daha önce kullanan oldu mu acaba ?
Hayvanların canını nasıl hızlı yükseltebilirim nasıl çalışıyor pek anlayamadım yardımcı olabilecek biri var mı acaba ?



T
4 yıl
Onbaşı

arkadaşlar ölünce itemlerin kaybolmamasını nasıl ayarlıyoruz???



S
4 yıl
Yüzbaşı

Microsoft xbox pass içerisinde bu oyun varmış. Oynamayı düşünüyorum. Kanser olmadan nasıl oynayabilirim hiç bilmiyorum sadece bir yayında denk geldim ve beğendim oyunu.
hızlı lvl, fazla loot, loot kaybetmesiz kolay bir modda nasıl oynayabilirim? şuan oyunu indiriyorum.



G
4 yıl
Yarbay

bu oyunu 2 sene önce steamden almıştım. performans rezaletti. ilk girdiğim severda oyuna girer girmez bir dinozorun boku altında kalıp ölünce oyunu hemen iade etmiştim.

şimdi gamepass ile indirebilirm. Oyun tek kişi sarar mı ? performans sorunu var mı ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Yarbay

Dinazorun boku altında kalıp ölmüştüm nedir hocam hiç güleceğim yoktu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TnT2m64
G
4 yıl
Yarbay

valla tam o şekil oldu. 2 ya da 3. girişte oyuna dinazorun dötünde spawn oldum. sıçtı eşşoğlusu




Bu mesajda bahsedilenler: @bblokee
B
4 yıl
Yarbay

31.214.160.96:7779

Official OfflineRaidPrortection Ragnarok

Ortalama 20-40 kişi oyunculu. Resmi ve Offline raid korumalı olduğu için çok uzun süre oynayabileceğiniz bir server. Biliyorsunuz resmi olmayan TR serverları bir sahab oyuna girdiğinizde kapanabiliyor
Şuan 2-3 türk var server yeni sayılır. Hepinizi beklerim DH ailesi



S
4 yıl
Teğmen

Yav ALLAH rızası için 1 arkadaşımla 2 kişi normal the island haritasında oynamak istiyoruz online felan değil offline olarak o kendi bilgisayarında girecek bende evde gircem beraber oynucaz kısa ve öz olarak ne yapıcaz 50 yöntem denedik olmadı o beni görmüyor ben onu bi yarım edin yaf o kadar video izledim 1 tane arkadasla girerken video çeken yok şaka gibi..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soulfly4th -- 28 Şubat 2020; 2:24:48 >

X
4 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar oyunu türkçe oynuyorum ama türkçe karakterleri desteklemiyor . Örnek veriyorum "Ahşap İskele" basmak istiyorum fakat üretim yerinde aratınca gözükmüyor. "ğ,ş" desteklemesi için bir şey yapabilir miyim ?



A
4 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar selam. Oyunda single player senaryo yok mu? Sadece online mi oynanıyor?



F
4 yıl
Çavuş

Güzel oyun ama beni çok sarmadı açıkcası yine de karantina da iyi gidiyor. Şurada benimde yararlandığım güzel bi rehber var umarım sizinde işinize yarar.

Rehber linki