Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
460
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Arjantinde cinayet
X
7 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arjantin 1.lig takımlarından Belgrano'nun kendi sahasında Talleres ile karşılaştığı maçta üzücü bir olay yaşandı. 22 yaşındaki Belgrano taraftarı Emannuel Balbo rakip takım taraftarı sanıldığı için uzun süre dayak yedi. Kaçmaya çalışırken 5 metrelik merdiven boşluğuna düşen Balbo hayatını kaybetti. Bir çok Belgranolu bu düşüşü hiçbir enegellemede bulunmadan izledi.

Kasten adam öldürmenin futbol yüzünden olması çok üzücü. Bu noktada futbol hafifletici değil bilakis suçu ağırlaştıran bir faktör. Çünkü Balbo rakip takımı bile desteklese böyle bir muameleyi haketmezdi.

Adalet kamu vicdanının rahatlatılması ve benzer olaylarda caydırıcı olmaktır. Rakip taraftara ölümü layık gören Belgranolular bir alt lige düşürülmeli. Olayda parmağı olan kişiler hakkında zaten inceleme yapılacaktır. Ama futbol kurallarının da kırmızı kartı bu kulübün taraftarına gösterilmeden caydırıcı olmayacaktır. Belgrano ligden düşmeli.
http://futbolfilozoflari.com/emanuel-balbo-nun-trajik-hikayesi.html



M
7 yıl
Çavuş

Haberi paylaşman güzel de, burdan nasıl bi kamuoyu oluşturup o takımı ligden düşürecez? Dh forumdan hangi yetkilileri hedef alıp açıklama yapıyorsun?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yarbay

Bizde de oluyor bu tür olaylar. Eğitimsiz cahil insaların futbola yansıyan yüzü.



A
7 yıl
Binbaşı

takım niye küme düşüyor onu anlamadım.Futbolcuların emeklerine yazık değil mi

Hayvanlık yapanların cezası niye futbolculara kesiliyor



L
7 yıl
Yarbay

Pasolig bu yüzden destekliyorum, en azından tribüne giren spastik holigan sayısı bayağı bir azaldı el ele bitecekler inşallah.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.