Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
279
Cevap
41775
Tıklama
0
Öne Çıkarma
*** ARIZALI NOTEBOOKLARINIZI TAMİR EDİYORUZ ! ANA KART, EKRAN, CHIPSET V.S.*** GND
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
G
10 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

GND yetkilileri firmanız çalışanlarından Kadir beye söyleyin eksik ram'le yolladığı laptobun sonradan benim aramam sonucunda yolladığı raminin de kargo parasını telefonda ödetmem dediği halde bana ödetmesi hiç kurumsal ve şık olmadı.

Merhabalar,
Kargolanması unutulmuş ramin size ödemeli olarak gönderilmesi kesinlikle olmaması gereken bir durumdur. Konu ile ilgili kargo yapan çalışanımız ile görüşülecektir. Kargo firmaları da bazen ödemesiz belirttiğimiz halde karşı ödemeli olarak giriş yapabiliyorlar. Sorun her nereden kaynaklanıyorsa tekrarlanmaması için gerekli uyarılar mutlaka yapılacaktır. Ödemiş olduğunuz kargo ücreti için hesap bilgilerinizi P.M. ile göndermenizi rica ederim.
Yaşanan aksaklık için özür diler anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılar,

GND Bilişim



İ
11 yıl
Er

iyi bari, arıza bedeli çok bulundu iade edilecek bozuk ürün diye sökükleri poşete koyup gönderseymişler, böyle açıklama mı olur..
Adam zorla mı sana yaptıracak, memnuniyetini faydanı sağlayamıyorsan, müşteri istemiyorsa, teslim aldığın gibi iade etmek ticari hayatın bir kuralı.



G
10 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: zapatake

Firma olarak tamir vs konusunda birşey söyleyemem ama özensiz olduklarını düşünüyorum, anakart arızası için incelemeye verdiğim bilgisayarı geri aldığımda klavyenin yan tarafında ufak bir şişlik vardı pc nin içini açtığımda hiçbir kablonun bağlantısı yapılmamış halde kapatıldığını gördüm. Fan, klayve, wireless kart, power butonunun kabloları yerine takılmadan özensiz şekilde kapatılmış, ayrıca klavyenin altında bulunan 8 vida deliğinden sadece 1inde vida vardı.





Merhabalar,
Yaşamış olduğunuz sorun ile ilgili derhal araştırma yapılacak ilgili teknisyene bir daha böyle bir durumun yaşanmaması için gerekli olan yaptırım uygulanacak.
Şirket olarak bu tip konulara yüksek önem vermekteyiz. Bu şekilde işlem yapan personel için ağır yaptırımlar uygulamaktayız. Konu ile ilgili bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazınızın toplanması ile ilgili sorun devam ediyorsa elimizden geleni yapmak isteriz.

Tüm şikayet ve önerilerinizi destek@gnd.com.tr den bizlere iletebilirsiniz.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için eksiklik yada hatalarımızı bizlere bildirirseniz çok memnun oluruz.

Saygılar,
GND Bilişim



G
7 yıl
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.







Tüm onarımlar uzman sertifikalı teknik personel operatörlüğünde profesyonel BGA Rework İstasyonu ile 6 AY garantili olarak yapılmaktadır.


ANAKART TAMİRİ ÖZEL FİYAT : 89 TL'den Başlayan Fiyatlar ve 3 AY GARANTİ

DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ,
FORUMDAKİ MESAJLARA YOĞUNLUKTAN DOLAYI YANIT VEREMEDİĞİMİZDEN TELEFON İLE ULAŞMANIZI RİCA EDERİZ. ULAŞABİLECEĞİNİZ NUMARALARIMIZ : 0216 550 5979 / 0216 363 9739 / 0507 947 54 89 .
SAYGILAR,





< Resime gitmek için tıklayın >



GND BİLİŞİM SİSTEMLERİ SAN. İÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.


< Resime gitmek için tıklayın >KAMPANYA : Notebook ana kart onarımı 89 TL den başlayan fiyatlarla üstelik notebook teknik sevis 3 Ay Garantili. Ücretsiz Aras kargo ile cihazı adresimize göndermeniz yeterli. Tüm Türkiye için geçerlidir. Servisimizde çip , ana kart gibi elektronik arızalara bakılmaktadır.


Fiyat soruları için genel bilgilendirme: Arıza ne türlü olursa olsun Notebook'unuzun ölçüm cihazları ile taranarak arıza tespitinin sağlıklı olarak yapılması gerekir. Çıkan sonuca göre fiyat verebiliyoruz. Cihazı görmeden tahmine dayalı yada yaklaşık bir fiyat veremiyoruz maalesef. Notebook arızaları komplike arızalar olup basit bir hatayı karışık bir kompenant arızasından yapabilir. Elektronik kart üzerindeki arızaların neden, nasıl ve nerede oluştuğunu anlamak için teknik cihazlar ile tarama yapılması şarttır. Bu sebeple teknik tarama yapılmadan arızanın teşhisinde bulunmak çok yanlış bir uygulama olur. Arızalı cihazınızı ilandaki adımları takip ederek servisimize gönderebilirseniz gereken yapılacaktır. Fiyat onayı almadan onarım yapılmamaktadır ve arıza tespiti ücretsizdir.
Saygılar,

GND Bilişim

< Resime gitmek için tıklayın >ÖDEME :Onarıma onay vermeniz durumunda; İster havale ile ister kredi kartı ile 12 taksit ödeme yapabilme imkanı. İsterseniz kapıda ödeme yapabilme imkanı.. Onarıma onay vermemeniz durumunda, arıza tespit ücreti talep etmeden sadece kargo ücretlerini talep ederek cihazınızı size geri gönderiyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >ADRESİMİZ : Osman Ağa Mah. Başçavuş Sk. No : 8-B KADIKÖY/İSTANBUL – GND Bilişim Sistemleri San.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti.

< Resime gitmek için tıklayın >KARGO DETAYLARI :Cihazınızı çok sağlam hasar almayacak şekilde paketleyin. Kargo firmasından doğabilecek hasarlardan şirketimiz sorumlu tutulamaz. Bunun bilinci ile lütfen cihazınızı hasar almayacak şekilde düzgünce paketleyiniz. Paketin büyük olmamasına özen gösterin. Büyük paketlerden kaynaklanan ekstra kargo ücretleri tarafınızdan talep edilebilir. Notebook şarj aletinizi göndermeyin. Sadece APPEL MAC marka notebooklarda şarj aletini mutlaka gönderiniz.Paketin üzerine E-Mail adresinizi ve telefon numaranızı mutlaka yazınız. E-Mail adresi yazılmayan paketlerle gönderilen cihazlar arıza takip sistemimize girişi yapılamayacağından onarım durumu hakkında e-mail ile bilgilendirilemezsiniz. Cihazı bize mutlaka Aras Kargo ile karşı ödemeli olarak gönderin. Farklı kargo firması ile gönderilen cihazların kargo ücretleri tarafımızdan ödenmez sizden talep edilir. Aras Kargo ile gönderilen cihazların kargo ücretleri tamamen bize aittir. Ancak onarıma onay vermezseniz bu durumda kargo ücretleri sizden talep edilir. Daha önce başka serviste tamir edilmeye çalışılmış yada ana kartları kurcalanmış cihazları lütfen göndermeyin. Bu tip cihazların onarılması mümkün olmadığında kargo ücreti sizden talep edilir. Aras Kargo Tel : 444 2 552 . Aras Kargo Üye İş Yeri Kodu : GND Bilişim (Gönderi yaparken mutlaka bu kodu veriniz.)

< Resime gitmek için tıklayın >CİHAZ TAKİP : Sitemizdeki arıza takip sistemi sayesinde size bildirilecek takip numarası ile tüm aşamaları takip edebiliyorsunuz.. Sistem size e-mail yolu ile tüm süreçler hakkında bilgi gönderiyor. Kargo paketinin üzerine e-mail adresinizi yazmanız yeterli.

< Resime gitmek için tıklayın >ÜCRETSİZ HİZMETLER :Arıza tespit işlemleri ücretsizdir.. Onarıma onay vermeniz durumunda kargo ücretsizdir.


İşlem süreci : Arıza tespit - Onarım - Test Aşaması olarak 5-7 iş günü sürebilir


< Resime gitmek için tıklayın > Bazı Muhtemel Notebook Arızaları :

-Notebook ekran kırılması
-Notebook'un üzerine çay kahve ( sıvı ) teması
-Notebook'un ekran kartı problemleri
-Notebook yedek parçası
-Notebook invertör arızası
-Notebook ısınmadan dolayı çip yanması
-Notebook ana kart yanması
-Lcd ekran da çizgiler oluşması


< Resime gitmek için tıklayın > Notebook Teknik Servis Fiyatları :

( Parça fiyatları piyasa stok durumuna göre düşüp çıkabilmektedir. Güncel fiyat için telefon ile bilgi alabilirsiniz..)


Anakart Tamiri: 89 TL - 269 TL (Anakart’ın durmuna, chipset marka ve modeline göre fiyat değişiyor)
Ekran Fiyatları :
15.4'' LCD Ekran 280 TL - 350 TL
15,6'' LED Ekran 180 TL - 220 TL
14,1'' LCD Ekran 260 TL - 300 TL
16'' LED Ekran 260 TL - 320TL
16'' LCD Ekran 340 TL - 380 TL
Klavye Fiyatları :
Klavye Fiyatı En Ucuz 80 TL
Klavye Fiyatı En Pahalı 130 TL
Ekran Silik Geliyor Problemleri :
Inverter + İşçilik 75 TL - 90 TL
LCD Floresan 75 TL
Donma, Kapanma, Reset Atma Problemleri
USB Problemleri :
USB Soket 60 TL - 80 TL
Şarj Problemleri :
Şarj Soketi 50 TL - 80 TL
Yeni Adaptör 25 TL - 55 TL
Batarya Problemleri :
Yeni Batarya 80 TL - 150 TL
Diğer Arızalar için Telefon Açınız.





!! NOTEBOOK GND Bilişim'dan ALINIR !! Kaliteli Hizmet !! Uzman Teknik Servis !! Sıfır ve 2. El Geniş Ürün Yelpazesi !!

Notebook Anakart Tamirinden Ps3, Psp, Xbox tamirine Uzman Servis Ekibimiz ve BGA Makinası ile TSE Standartlarında Hizmet Vermektedir






Adres : Osman Ağa Mah. Başçavuş Sk. No : 8-B KADIKÖY/İSTANBUL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GndBilgisayar -- 4 Temmuz 2017; 12:10:43 >

G
13 yıl
Er
Konu Sahibi

P.M.lere her zaman yanıt veremediğimizden Tel. açmanızı rica ederiz. Çağrı atarsanız dönüş yapılacaktır. Teşekkürler...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Er

İ
13 yıl
Er

H
13 yıl
Er

M
13 yıl
Er

Hocam bu acer 5520lerde kronik meydana gelen anakart sorunu(kuzey köprüsünün yanması) ÇİP REBALLİNG dediğimiz olaymıdır?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
F
13 yıl
Er

takip



G
13 yıl
Er
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: muratalper1987

Hocam bu acer 5520lerde kronik meydana gelen anakart sorunu(kuzey köprüsünün yanması) ÇİP REBALLİNG dediğimiz olaymıdır?


Evet kuzey köprüsü yada güney köprüsü problemleri %95 oranında reballing işlemi ile çözülüyor.. Çip tamamen yandıysa ki bu çok az durumda oluyor o zaman yeni çip takılması gerekir. Bu tip anakart onarımlarını 3 ay garantili olarak esnafa özel fiyatlar ile yapıyoruz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GndBilgisayar -- 27 Ağustos 2011; 18:17:31 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
13 yıl
Er

G
13 yıl
Er

takip



K
13 yıl
Er

G
13 yıl
Er

K
13 yıl
Er

p.m gönderdim yanıtlarsanız sevinirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
13 yıl
Er
Konu Sahibi

C
13 yıl
Er

takip



K
13 yıl
Er

T
13 yıl
Er

dell 6400 ekranım catlak...eski makina ama cok alıstım degistiremiyorum.
ekran degisimi ne kadara yaparsınız?

tesekkurler


Bu mesaja 1 cevap geldi.