Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
1165
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ARCore destekleyen telefonlar listesine GM 9 Plus eklendi
K
5 yıl
Moderatör
Konu Sahibi


Artırılmış gerçeklik ile yapılabilecekler neredeyse sınırsız. Sanal dünyayı gerçek hayatla kesiştiren bu teknoloji sayesinde kıyafet ve mobilya gibi eşyaları satın almadan önce odanızda görebiliyorsunuz. Hatta oyunlar bile gerçek dünyaya iniyor. Bu deneyimini Android telefonunuzda yaşamak için ARCore desteği gerekli. Ülkemiz üreticilerinden General Mobile’ın en yeni modeli GM 9 Plus da ARCore destekleyen cihazlar listesine eklendi.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S10+ Tokyo 2020 Olimpiyatları versiyonu ortaya çıktı

Her hafta yeni modeller


Google Play üzerindeki başta ARCore uygulaması olmak üzere, artırılmış gerçeklik tabanlı tüm uygulama ve oyunları yükleyebilmek için cihazınızın listede olması gerekiyor. Neyse ki her hafta güncellenen liste şimdiden oldukça kabarık. Örneğin son eklenen telefonlar geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Pixel 3a ve Pixel 3a XL modelleriydi. Bugün ise Sharp AQUOS R3 ve General Mobile GM 9 Plus görüldü.



GM 9 Plus’ın ARCore desteği ile geleceği MWC 2019'daki tanıtımı esnasında zaten açıklanmıştı. Şubat ayında duyurulan cihazdan uzun süredir ses çıkmıyor. ARCore listesinde görülmesi yakın zamanda raflara çıkacağının işareti olabilir. Ancak net bir şey söylemek şimdilik mümkün değil. Firmanın sitesinde hala “Çok Yakında” ibaresinden başka bir şey bulunmuyor.


 Haberi Portalda Gör

GM 9 Pro sahipleri bir heyecanlandı ama malesef bu başka bir cihaz, Helio P60 işlemcili, şu anda piyasada olmayan bir ürün...
Yoruma Git
Bloodin - 5 yıl +8
cihazları root erişimi haiz olup da root manager olarak Magisk kullananlar modüller sekmesi altından ARCore/Playground Patcher modülünü bulup indirip uygular iseler bu listeye m...
Yoruma Git
Yorumun Devamı UnicornKnight - 5 yıl +4
S
5 yıl
Yarbay

Android ONE da kaliteli diye iddiali ama cok gec gelmis. Haberi bile DH de 2 gun gecikmeli :)




F
5 yıl
Yarbay

Resimdeki gm9 un duvar kağıdıni nereden bulabilirim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
5 yıl
Yarbay

birşeyi yapmış olmakla, pazarlamak arasındaki müthiş farkı açıklıyor bu durum, o listede sadece bir kaç tane sony model var ama (sözde diğer tlf.lar desteklemiyor), sony z serisinden beri ar efektleri kamera uygulamasına yerleştirmişti, Z ultramda vardı o konuda netim 6 yıl önceki cihaz, google burda havasını ayrı atıyor tabi..



B
5 yıl
Yarbay

GM 9 Pro sahipleri bir heyecanlandı ama malesef bu başka bir cihaz, Helio P60 işlemcili, şu anda piyasada olmayan bir ürün...




U
5 yıl
Binbaşı

cihazları root erişimi haiz olup da root manager olarak Magisk kullananlar modüller sekmesi altından ARCore/Playground Patcher modülünü bulup indirip uygular iseler bu listeye müstehzi bir bakış atıp geçebilirler. (Y)



Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
5 yıl
Yarbay

Mi8 Lite a gelmeli artık bu özellik




A
5 yıl
Yarbay

arkadaşlar donanımhaber olarak tanzimat dönemine girdik, hayırlı olsun.



Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @UnicornKnight
U
5 yıl
Binbaşı

A
5 yıl
Yarbay

latifemi neden beğenmedin



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @UnicornKnight
D
5 yıl
Teğmen

haberler güzel ama telefon hâlâ yok ortada, çıkmadan eskidi, yeni model please.



A
5 yıl
Yüzbaşı

gm 9 pro üzerinde magisk modülü ile playground /arcore deneyen oldu mu? stabil mi?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.