Merhaba, Konuyu Arçelik 270530 EB olarak açtım ancak merak ettiğim şey aslında son zamanlarda çıkan birçok buzdolabında olan bir şey. Eskiden dolapların içinde kapak kapatıldığı zaman üzerine denk gelecek şekilde konumlandırılmış, tolap iç aydınlatmasını açan kapatan, dolabın kapağını açınca ışığı açan, kapatınca kapatan bir anahtar switch oluyordu. Ancak bu 270530 EB ve dediğim gibi diğer güncel birçok modelde böyle bir anahtar yok. Bunların sensörleri nerede ve nasıl bir şekilde çalışıyorlar, bilen birisi aydınlatabilir mi? Zira dolabımın iç aydınlatması çalışmıyor ve de dolabı açınca normalde durması gereken fan da durmuyor, zannımca dolap kapının açıldığını anlayamıyor sensörden dolayı ancak sensörü bulamadım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bende 278530 vardı aşağıda tarafta buzlanma sorunu oldu tamir gördü olmadı falan bende değişim istedim kabul edildi yerine 270531 veriyorlar. Sorunuza gelince gayet kabul edebilir bir sesi var zaten artık buzdolabı 40db falan oluyor bir kaç db oynuyor max. Buzdolabında memnun kalırsınız.
çok teşekkür ederim. özellikle 270530 için (eski seri) çok fazla ses şikayeti okudum. traktör gibi sesi var, alt kattakiler duyuyor tarzında. 270531 için çok fazla şey duymadım. arçelik durumu düzeltti belki de.
Konuyu Arçelik 270530 EB olarak açtım ancak merak ettiğim şey aslında son zamanlarda çıkan birçok buzdolabında olan bir şey.
Eskiden dolapların içinde kapak kapatıldığı zaman üzerine denk gelecek şekilde konumlandırılmış, tolap iç aydınlatmasını açan kapatan, dolabın kapağını açınca ışığı açan, kapatınca kapatan bir anahtar switch oluyordu. Ancak bu 270530 EB ve dediğim gibi diğer güncel birçok modelde böyle bir anahtar yok.
Bunların sensörleri nerede ve nasıl bir şekilde çalışıyorlar, bilen birisi aydınlatabilir mi?
Zira dolabımın iç aydınlatması çalışmıyor ve de dolabı açınca normalde durması gereken fan da durmuyor, zannımca dolap kapının açıldığını anlayamıyor sensörden dolayı ancak sensörü bulamadım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.