Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
42
Cevap
1042
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Aramızda paronayak - takıntılı kişiler varmı arkadaşlar (3. sayfa)
S
14 yıl
Yüzbaşı

Bendeki takıntımı nedir? Ben bile bu huyumdan nefret ediyorum ama kendimede engel olamıyorum belkide psikolojik rahatsızlıkdır. Acaip kindarım ama öyle böyle değil aşırı şekilde. Şimdi gene başımı belaya soktum karşı tarafın atağı ne olcak bakalım gerçi beni hala çözemediler ama çözmüşde olabilirler. Aradan 11 sene geçmiş ne intikam peşinde koşuyorum bilmiyorum ki. Ama biri teres bir şey yapsın pusuya yatarım zamanı geldimi bir şekilde canını okurum ne kadar zaman pusuda kaldığım önemli değil, önemli olan doğru zamanın gelmesi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
14 yıl
Binbaşı

Bende arkadaşlarla bir olay yaşadığımda bütün gün o olayı düşünüyorum, ayrıca cebimden birşey düşürmüşmüyüm diye sürekli ceblerimi kontrol ediyorum, şu mp3 kulaklığını takdığında eve hırsız girecekmiş gibi banada oluyor, ayrıca banyo yaparken yanlızken sanki birisi kapıyı açıyormuş gibime geliyor böyle takıntılarım var.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl
Yarbay

akıllı insan kuşkucu olur,aşırı kuşkuculuk ise paronoya yaratır...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.