Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1556
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Araçtaki yağ kaçağı ne kadara mağlolur
R
8 yıl (3487 mesaj)
Binbaşı
Konu Sahibi

motor 1.6 ecotec opel motoru, üstte külbütör kapağı ile blok arasındaki aralıktan yağ kaçağı var toz da toplamış baya.Başta önemsemedim pek motor terlemesidir felan dedim geçtim.Sonra da aracın yağ soğutucusunun arkasından biryerden yağ atmaya başladı sökmeden tam göremem nereden attığını ama contası mı yandı yağ soğutucusu mu patladı tam bilmiyorum. aracı çalıştırdıktan hemen sonra değil de araç ısındıktan sonra yağ atmaya başlıyor oradan.Soğutma sıvısına yağ vs. karışma durumu yok şuan.Tahmini olarak nekadara patlar bunlar ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



M
8 yıl (5349 mesaj)
Yarbay

Külbütör kolay. Orijinal contasını bulamasanız bile kaliteli sıvı conta çektirir takarsınız. Maksimum 60-70 tutar işçilik dahil.

Yağ soğutucusu var mıymış o motorda ? Vay be. İşte onun kendine ait contası vardır muhtemelen. Sıvı conta kurtarmaz muhtemelen. Bir şey söyleyemem onun için.



B
8 yıl (444 mesaj)
Yüzbaşı

Umarım rektefiye gerektirmez. Sekmanlarınız aşınmış olabilir diye tahmin ediyorum.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

G
8 yıl (2968 mesaj)
Yarbay

Zamanla turbo başı aşağı verebilir yinede temkinli davranin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
8 yıl (23352 mesaj)
Yarbay

1.000-1.500 km 10-60 yağ kullanın

birşeyi kalmaz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.