Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
2682
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Araç ile Almanya’ya gitmek (2. sayfa)
D
11 ay
Yüzbaşı

Üstadlar verdiğiniz bilgiler çok değerli gerçekten herkese ayrı ayrı teşeklürler. @cleanton hocam size ayrıca bir şey danışmak istiyorum. Benim de durumum eşim ve 2 çocuğumla gezerek Nümberg şehrinin yakınına ulaşmak. Ve ayrıca gönlümden Bosna da geçiyor. Böyle bir rota çok uzun ve zorlayıcı olır mu ? Eğer olabilirse bosna hersek de eklenirse nasıl bir rota önerirsiniz



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 ay
Yüzbaşı

Bir de sizlerden ricam avrupada rahatça LPG pek çok istasyonda m3vcut mu ?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
10 ay
Binbaşı

Bosna zaten yolunuzun üstü, Sırbistandan Bosnaya geçersiniz, daha sonra devam edersiniz.

Rota şöyle olabilir:

Bulgaristan, Sırbistan (Belgrad yakınında bir gece konaklayın), Bosna, Hırvatistan, Sırbistan, Avusturya(bir şehirde bir gece konaklayın), Nürnberg.




Bu mesajda bahsedilenler: @Dr_Otis
E
6 ay
Binbaşı

Konuyu hortlatıyorum. 2024 yaz için araçla frankfurta gitme planım var. Bu konudan faydalanıp gererse soru sormak adına.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
4 hafta
Er

Merhabalar araç ile 2yetişkin 2 çocuk(10yaş -5 yaş) Almanya ya gidiş maliyetimiz yaklaşık ne kadara mal olur karar vermek için kabaca tahmini fiyat yeterli. Uçak mı araç la mı gitmek mantıklı. Almanya da akraba ziyareti 10-15 gün geze geze gidip dönmek planımız. Tecrübeli arkadaşlardan Değerli yorumlarınızı bekliyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 hafta
Binbaşı

Viamichelin web sitesinde rotanızı yazarak benzin ve otoban ücretlerini görebilirsiniz. Almanyada gideceğiniz şehire göre kaç gece otelde konaklamanız gerekeceğini hesaplayıp otel ve yemek masraflarını üstüne ekleyerek yaklaşık maliyetinizi bulursunuz. Almanya'da Köln'e gitmekle Münih'e gitmenin arasında bir gece fark var. Köln'e gidecekseniz bir gece daha fazla otelde konaklamanız gerekir. Maliyetinizi hesap etmeniz açısından hangi şehire gideceğiniz önemli.




Bu mesajda bahsedilenler: @hgokteke
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.