Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
586
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arabesk fm dinle
W
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Arabesk müzik, ülkemizde ulaştığı kitleler bakımından zirveye oynayan arabesk fm tarzlar arasında geliyor. Birçok sanatçı, bu alanda kaliteli yapımlara imza atarken, arabeskin takipçileri de en az o hızla artıyor.

Arabesk tarzında yayın yapan arabesk radyo kanalları da bu anlamda çok popüler diyebiliriz, bunlardan birisi de Arabesk Radyo’dur. Daha öncesinde Arabesk Dünyası ismi altında yayına başlayan radyo kanalı, dinleyicilerinden olumlu tepkiler almaya başlayınca ve dinleyici sayısındaki artış sürünce, Arabesk Radyo ismini almış; güçlü bir teknik altyapı ile internet üzerinden tüm arabeskseverlere hizmet etmeye başlamıştır.

Radyo kanalının oldukça sosyal bir yapısı olduğunu da söylersek yanlış olmaz. İnternet sitesinde kullanıcıların isteklerinin, mesajlarının ve görüşlerinin sürekli geçtiği bir çevrimiçi hatla her zaman karşılaşmanız mümkün. damar fm Radyo kanalının DJ’leri de buradaki isteklere göre, çoğu zaman dinleyicileri kırmayarak yayın akışlarını bu şekilde renklendirmektedirler. Detaylı bilgi için:www.damararabesk.com



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.