Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
103
Cevap
1638
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Apple ilk haftasonu 10 milyon iPhone 6 satışı yaptı (6. sayfa)
N
10 yıl
Yüzbaşı

2 tane hem de en pahalılarından android cihaz kullandım biri 3 ay diğeri 1 yıl sonra takılmaya başladı. 1 yıldır 5s kullanıyorum daha önce ios'a geçmeyen kafama küfürler ediyorum. Bu yüzden burada rakamlar testler şunlar bunlar paylaşmanıza gerek yok. Kullanan işini bilir. Basit rehber'e takılmadan giremeyen bir telefon dünyanın tüm testlerinde önde olsa ne yazar. Evet iphone devri kapandı ve batıyorlar, aynen...



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Onbaşı

Az çok yorumları okudum. İnsan gerçekten hayret ediyor. Bazıları apple'ı savunacağım diye damdan atlayacak duruma gelmiş. Yahu adam yapıyor,pazarlıyor kimi alıyor kimi almıyor. Kesinlikle tercih meselesi. Apple ne yapsa iyidir,apple kötü yapmaz vb yüzlerce yorum var forumda. Yakında Apple'ı Allah, Tim Cook'u peygamber ilan edecek buradaki bazı dengesizler.

Sonuç olarak altı üstü bir telefon. Arama yapıyor, mesaj gönderiyor, internete giriyor vesaire. Bu kadar abartmanın hiçbir anlamı yok bence. Seneye bugünlerde 6s başlıkları dolanacak forumda. Satın alanlara güle güle kullanmalarını temenni ediyor, apple'ı Allah ilan edecek kıvama gelmiş beyinsizlere de akıl fikir diliyorum.

Ayrıca Not: 5C kullanıyorum.



D
10 yıl
Yarbay

iphone 6 alanlar; 2012 senesine hoşgeldiniz.




K
10 yıl
Binbaşı

Androidten geçtim bu sene niye saha önce android kullanmışım diye sitem ettim kendime



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.