Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
333
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Apk arşivinin içindeki dosyalara ne oluyor
C
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Apk dosyalarını kurunca apk arşivinin içindeki dosyalara ne oluyor , nereye taşınıyor veya içerdiği bilgi neyde kullanılıyor merak ediyorum. bi apk içindeki dosyaları sistem root dizinindeki doğru konumlara yerleştirirsek uygulamayı kurmuş olur muyuz , eğer oluyorsak nasıl yapılır ? veya bir başka soruyla ; paket yükleyicinin görevi nedir , nasıl kurar ? Paket yükleyicinin işlevini manuel olarak el ile yapmak mümkün müdür ? hangi şartlar altında bir uygulama kurulu varsayılıyor ? Bilen varsa , Aydınlatırlarsa sevinirim . Teşekkürler :)



O
4 yıl
Yüzbaşı

apk nın bir kopyası root/mnt içerisinde bi yere atılıyor otomatik. X-plore ile görebilirsin ancak klasör açılıyor mu fikrim yok



E
4 yıl
Yarbay

Root dizininde data/app'ye yükleniyor. Bazı uygulamalar da direkt system/app içindeki bir klasöre direkt apk'yı atarak kurulmuş gibi çalışabiliyor. Daha birçok yere de dosya yüklüyor olabilir ama bulamadım. Size niye lazımdı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.