Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
357
Tıklama
0
Öne Çıkarma
APC UPS & Samsung 757 MB Monitör
G
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

APC 800 VA UPS & Samsung 757 MB Monitör'de

Elektrikler kesildiği zaman,Monitörüm'de kapalı veya açık olsun çok ince rahatsız edici bir ses oluyor.Monitörün Arkasındaki güç kablosunu çekince ses kesiliyor.Bunun sebebi ne olabilir?



A
18 yıl
Binbaşı

UPS tam olarak gerekli frekansda cikis veremiyor olabilir. ekranin guc devresinden geliyordur ses. UPS in farkli girislerine takip oyle dene. Topraksal sorunlar olur mu UPS de bilmiyorum, ama bu durumuda kontrol et.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
18 yıl
Teğmen

Bende de Samsung 957mb ve apc 700va smart ups var fakat sıfır bataryaları yüksek amperli almıştım.. hiç öyle bir problem gelmedi başıma bugüne kadar.. gayet memnunum APC ups ten..

UPS'i başka monitörle dene.. sorun yoksa problem monitörden de olabilir.. bazı phillips p740 yada P940 trinitron modellerinde de aynı ses problemi var idi bir zamanlar..



G
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

UPS'ın farklı girişlerine takınca ses sorunu ortadan kalktı.Bende monitördendir diye düşünmüştüm;Ama kafa şimdi de takılan UPS'ın arızalı olup olmaması



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.