Selam arkadaslar, Genel kurul toplantısı yapmadan sadece kat maliklerinin yeter sayıda imzasını alarak yapmak istediğimiz işlemler için onay alabilir miyiz. Boyle bir şey mümkünse karar defterine nasıl yazabiliriz ?
Bilgisi olan arkadaşların fikirlerini merak ediyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Normalde belli bir bütçe oluşturarak yapılacak işlemin yada karar defterine işlenmesi gereken olayin kurul toplantısı yapmadan sadece imza toplayarak onaya sunma ihtiyacımız olabilir. Mesela apartman görevlisine her ay düzenli telefon faturası yardımı yapılması. Yada banka nezdinde kıdem tazminatı fonu açmak gibi
Genel kurul toplantısı yapmadan sadece kat maliklerinin yeter sayıda imzasını alarak yapmak istediğimiz işlemler için onay alabilir miyiz. Boyle bir şey mümkünse karar defterine nasıl yazabiliriz ?
Bilgisi olan arkadaşların fikirlerini merak ediyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >