Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
300
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AOC AGON AG241QX
G
4 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar,

2017 yılında vatanbilgisayardan AOC AGON AG241QX 144 hz adaptive sync gaming monitör satın aldım. Aldığım zaman bana bu monitörün nvidia gsync desteklemediği amd ekran kartlarıyla freesync desteklediğini söylemişlerdi. Ben de önemsiz diyip GTX 1070 ekran kartı almıştım. bugün nvidia driver güncelledim ve bi baktım monitörüm parantez içinde (gsync) yazıyor.

Şimdi monitöre güncelleme falan mı geldi ? yoksa gsync hala desteklemiyor mu ? Bugün bu monitörü almak istediğimde satan sitelerde "AOC 23.8" AGON AG241QX 144Hz 1ms 2K G-sync/FreeSync Gaming Monitör" şeklinde satılıyor aynı ürün. Yeni üretim monitörlerde YONGA değiştirip hem amd hem nvidia destekler hale mi geldiler ? Böyleyse eğer benim 2017 üretimi aldığım monitör hala gsync desteklemiyordur değil mi ?

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



O
4 yıl
Yarbay

g-sync compatible yazıp araştırın hocam. yeni bir teknoloji.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.