Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
628
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Anten değişimi
E
6 yıl (589 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar. Tp-Link w8960n model bir modemim var. Yerini değiştiremiyoruz ve ayriyetten bir repeater kullanmak istemiyoruz. Üstünde orjinalinde gelen 5 dbi'lık antenler var. Anteni değiştireceğim fakat tp-link'in antene 65+ lira bayılmak istemiyorum. Dark'ın 15 dbi'lık antenleri var, ondan alacağım. İlk etapta denemek için sadece birini değiştirmem bir fark yaratır mı yoksa ikisini de değişmek lazım mı?

Link



K
6 yıl (3453 mesaj)
Yarbay

Modeminizin gücü (watt cinsinden) ve bunu ne kadar yayabildiğini (db) bilmeniz lazım yoksa aldığınız ürün bir işe yaramaz. Ben modeminizin ne kadar desteklediğine bakmadım, özelliklerini bildikten sonra uygun alırsanız daha iyi olur.



D
6 yıl (2556 mesaj)
Yarbay

bence anten değişiminden bir şey değişmez... repeater ile çözüm olur...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.