Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
29
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Antalya Gezi Vlog
A
2 hafta (573 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Umarım Video'mu beğenirsiniz Antalya ile ilgili bilgiler de paylaştım aşağıda

https://www.youtube.com/watch?v=JAThwK52NbU&t=14s


Antalya merkez Kaleiçi, Konyaaltı Plajı - Varyant, bir çok içkili club, cafe vb mekan ile doludur gece hayatını buralarda deneyebilirsiniz. Tarihi yer açısından Antalya ve Alanyada kaleler mevcut, bunun yanı sıra antik kentler, mağaralar mevcut şehir merkezine yakın olanlar;

Antik Kentler
Phaselis, Aspendos, Teermessos, Perge

Şelaler,
Aşağı Düden, Yukarı Düden, Kurşunlu, Uçansu

Mağaralar,
Karain, Kocain, Yukarı Düden yakınında mağara bölümü var.

Bunları aynı gün sabah akşam oalcak şekilde gezmek mümkün sabah antik kent akşamüstü/öğleden sınra mağara/şelale gibi ama tabi araç olması lazım.

Ben youtubeda video yapıyorum gün batımı için emsela Antalya Merkez'de Karaoğlan Park'ı çok güzeldir gün batımından sonra kaleiçinde hadrian kapısından başlayıp kaleiçinin dar sokaklarında dolaşmak çok zevklidir. Burada bir yere oturup birşeyler yemek içmek ve günü bitirmek güzel olabilir.

Youtube videomu da koydum belki bakmak istersiniz. Antalya'nın belli başlı yerlerini görmenize yardımcı olur.

https://www.youtube.com/watch?v=QZYWg_HQVwg&t=234s



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.