Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
824
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Annem için telefon önerisi
E
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, anneme Redmi 8 almıştım 2 sene önce fakat telefondan hiç memnun değilim ve aldığıma pişman oldum. Kadının işini görsün diye aldım ama telefon sürekli donuyor. Kadının telefonda kullandığı uygulamalar Instagram, YouTube, WhatsApp, Telegram, Puhutv, Candy Crush Saga ve balon patlatma oyunu var bi tane. Bu kadar az uygulamanın olduğu ve hafızasının yarısının boş olduğu bi telefon durduk yere donuyor bazen de kendi kendine kapanıyor. Bana uzun ömürlü bi telefon önerebilir misiniz? Bütçe sorun değil. Kullanım kolaylığı açısından Samsung düşündüm ama aklımda bir model yok. Biraz uzun oldu ama okuyup yardım eden herkese teşekkür ederim.



O
3 yıl
Teğmen

Redmi 8 kötü işlemciye sahip olduğu için çok hayrını göremeyebilirsiniz özellikle 3gb ramlı versiyonuysa. M21 olmadı M31 veya M31S o da olmadı M51. Kamera, hafıza, ram, ekran gibi ihtiyaçlarınıza göre karşılaştırın, seçim sizin ama minimum M21 üzmez. 64gb hafıza yeter gibi ama fotoğraf, video gibi belgeler için 128gb samsung evo plus hafıza kartı 120 lira.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Alırken bu kadar kötü bir performans vereceğini düşünmedim işlemcinin hocam ama kullanırken anlıyorsunuz maalesef. Önerilerin için teşekkür ederim valla ben de Samsung'u düşünüyorum. Bu tavsiyelerini tek tek araştıracağım.




Bu mesajda bahsedilenler: @Oramakomaburamako1
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.