Benim sorularım 75 lik ocağa 60 lık davlumbaz yeterli gelir mi? Altus ocağı ben de düşünüyordum, ızgaraları döküm değil de emaye imiş. Ayrıca wok gözü de 3,3 kw az mı ki? 3,8 lik silverline gördüm ona yönelmiştim, çok farkeder mi kullanımda?
Bu ürün olabilir wok 3,8 ve döküm ızgaralı fakat alt gözler ateşleme düğmelerine yakın duruyor -altusa göre- yakından incelemek lazım. Tencere tava alırken koyarken oraya çarpar mı acaba yada düğmelerin ısıdan etkilenmesi vs. 5 gözlüler de alttan düğmeli oluyor, yandan düğme için 4 gözlü bakmak lazım.
Bütçe 3000-4000 arası ve aşağıdaki set
-Beko AFBD 14300 BKS
-Altus ALA 176 GWD Ankastre Ocak Beyaz
-Silverline 3420 Classy 60 cm Beyaz Duvar Tipi Davlumbaz
için yorumlarınız?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bu mesajda bahsedilenler: @candogan62