Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
537
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Ankarada oyun mağazası açmak istiyorum YARDIM
A
9 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar hepinize iyi günler.

Ben 23 yaşındayım yıllardır hayalim olan konsol oyun ve aksesuar mağazamı açmak için sonunda kafamdaki sermayeyi bulmuş bulunmaktayım. Yeni bir mağaza açacağım içinde haliyle yüklü miktarda bi malzeme alacağım fakat şuan sizinde bildiign gibi spotcularda yeni oyunlar 150 160 170 lira arası satılıyorlar bunlar media markt aralgame gibi yerlerde çok daha faiş fiyatlarda nereden alıyorlar diye merak edip böyle bir yardım konusu açtım kusura bakmayın Aslında araştırdım ama elimde şuan hiç bişey yok boş bakmışım muhtemelen sizlerden yardım bekliyorum . Gerçekten yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim .



P
9 yıl
Yüzbaşı

Amazon,ebay.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

O
9 yıl
Yüzbaşı

Dolar kuru şuan fırlamış bir halde. Küçük esnaflıktan başlayacaksanız çok kar edeceginizi düşünmüyorum. Yine de karar sizin umarım başarılı olursunuz oyunları da yurtdışı uyruklu sitelerden toplu alıyolar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
9 yıl
Yarbay

Aral game el altından satıyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.