Arkadaşlar bugün 23:30 civarı hızlı tren garına incem. Oradan Bilkent durağına gitmem lazım. O saatte metro oluyor mu? Tren garının yakınında metro durağı var mı? Bi de kart falan gerekiyor mu? Bende herhangi bir kart yok. Nasıl gidebilirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Metro 00.00 a kadar açık. 23.30 da inip yetişebilir misin bilmiyorum. Sanırım tren garına en yakın tandoğan metrosu. Tandoğan'dan kızılay a gideceksin. Kızılaydan koru metrosuna binip bilkent de ineceksin
Son tren gece 12de kalkıyor. Tren Garından Üç alternatifin var Tandoğan - Maltepe veya Sıhhıye. Bunlardan birine yürüyüp Kızılaydan Çayyolu metrosuna bineceksin.
Maltepe istasyonu yakın gözükebilir ama oraya gitmek zor olabilir.
Not : Tren bekleyeceğim diye geç kalırsan kaçırabilirsin. Şuradan saatlere bak.http://www.ego.gov.tr/tr/hareketsaatleri?hat_no=ANKARAY-A%C5%9ET%C4%B0-Dikimevi&kalkis=&varis=
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 12 Mart 2017; 16:4:58 >
Bilkentden biniyorsun st.petersburg dan çıkıyorsun 50 metre yürü solda bi taksi durağı var fake taxi yazıyor ona bineceksin sonrasını zaten taksici götürür.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Blacktree -- 12 Mart 2017; 14:50:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >