Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
2234
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ankara'dan Renault Megane 2 1.6 Dynamique Full
F
12 yıl (587 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arac satilmistir, ilan silinebilir

Merhabalar,

Renault Megane marka aracım satılıktır. Detaylarını ilan sayfasında bulabilirsiniz. Fiyat olarak düşürmedim henüz sahibinden'de. O fiyatı kaale almayınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-renault-megane-ii-dynamique-full-lpg-175372070/detay/

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlee1907 -- 25 Ağustos 2014; 13:10:39 >

F
12 yıl (587 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar söylemeyi unuttum. Yanında 4 adet de kışlık lastik vereceğim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
12 yıl (587 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Almayı planladığım arabayı satın aldığım için ilan fiyatını düşürdüm arkadaşlar. Son fiyatım 25.000 TL'dir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl (173 mesaj)
Çavuş

Hocam 25000 e sizin ki modelde veya 2005 temiz megane 2 sedanlar var..Bildiğiniz gibi sizin HB kasa megane 2 lerde tutulmadı,bundan dolayı istediğiniz fiyat yüksek kalacaktır,satıcı sizsiniz,hayırlı satışlar...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
12 yıl (587 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bundan bir kaç gün önce bir arkadaşım aynı model HB aracını daha düşük kilometreli olduğu için 25000'dem daha yüksek bir fiyata sattı. Sedan'ın tutma sebebi tamamen toplumumuzun eskiden gelen araba anlayışıdır. Megane konusunu biraz açıklayayım:

Bu aracı tanıyanlar bilir, Megane 2, oldukça kronik sorun barındırabilen bir araçtır. Servisle ve sanayideki ustalarla her konuşmamda, sıkıntıların çoğunlukla sedanlardan geldiğini söyledi. Aralarındaki fark şu, HB araçlar yurt dışı sedan araçlar ise yerli üretim. Aslında sattığım araç ithal bir araç. Sedanlardan iç hacim olarak hemen hemen hiç farkı yok. Tek farkı tabi ki bagaj hacmi.

Herşeye rağmen söylediğiniz doğru, HB araçlar ülkemizde daha az tutuluyor bu bir gerçek ama emin olun bu arabanın da alıcısı çok. Birazdan 2 kişi ciddi anlamda bakmaya gelecek. Muhtemelen 1-2 güne satılmış olur zaten.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.