Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1239
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ankara'da tavsiye saç ekim merkezi ve Irsi Saç Dökülmesi
G
5 yıl (373 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar sizlerin saç dökülmesi konusunda yardımlarınızı bekliyorum Benim yaşım 29 saçlarım çok yumuşak tüy gibi ince telli şekil felan almayan alsada hemen bozulan bir yapıya sahip.Son 3 senedir de yanlardan baya açıldı tepe kısmımda ise dökülme devam ediyor elimi her attığımda muhakkak 2 tane tel geliyor yani sürekli dökülüyor.Benim abim 34 yaşına geldiğinde saçları tamamen dökülmüş sadece arka kısmında biraz kalmıştı,dayılarımda ise 2 sindede hemen saçları döküldü genelde ırsi derler peki ırsi dökülmenin bir çözümü varmıdır önüne geçilebiliyormu.Birde özellikle Ankarada Tavsiye edebileceğiniz sizin veya yakınlarınızın saç ektirip memnun olduğu sağlık bankanlığı onaylı saç ekim merkezi varmıdır.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.