Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
9404
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Android Wifi Sertifika Problemi
T
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaşlar forumda araştıdım ama uygun bir link bulamadım

Şirketimde laptoplarda wifi sertifikası ile wifi kullanıyoruz.Samsung Galaxy i9000 Android 2.2 işletim sistemli telefonumda wifi yi kullanmak istiyorum ama sertifikaları nasıl yükleyeceğimi bulamadım.
Bir kaynaktan laptop taki sertifikaları bir site üzerinden upload edip yüklemeyi denedim.Ama çözüm sağlayamadım.Sertifikaların yüklenip yüklenmediğini bile anlayamadım.
Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varmıdır



T
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Bu konuda bilgisi olan arkadaş yokmu acaba çözemedi durumu henüz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
13 yıl
Binbaşı

S
12 yıl
Er

Merhaba arkadaşlar, aynı sorunu bende Samsung Galaxy Wonder telefonumda yaşıyorum... Okulda veya herhangi bir yerde wifi den internete girmeye çalıstığımda sertifika hatası veriyor ne yapmam lazım ? Çok acil lazım çözüm..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Er

Arkadaşlar yardım edebilecek yok mu ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Er

bu hata ile karşılaşan yok mu hiç ? bir yardım edin lütfen..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Er

bilen biri yardım etsin lütfen..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
11 yıl
Er

merhaba telfonunuzda ayrlarda tarih ve saat ağ tarafından sağlanan değrleri kullan yani otomatik işaretli olup olmadığı kontrol edilebilir, tarih ve saat yanlışsa,eğer tarih ve saat doğruysa şifreleme türlerini kontrol edebilir,bu tip problemle ilgli 11818-11820 teknoloji servisinden destekte alabilsiniz,



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.