Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
3447
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Android Tv Box da tivibu go problemi
E
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selam arkadaşlar, Tanix T3 mini Android Tv box kullanıyorum. Dün Tivibu Go üyeliği aldım Tvbox ımda kullanabileceğimi umarak :) fakat umduğum gibi olmadı.
Google play store dan Tivibu Go yu indirip açtığımda "Cihazın Rootlu olduğu tespit edildi" diyor ve açılmıyor. Ben de uptodown.com dan tivibu apk sını indirip denedim. Bu sefer Root hatası vermedi ama uygulamanın tasarımında ekrana göre hatalar var, örneğin kullanıcı giriş ekranında kullanıcı adı ve şifre yazma yeri ekranın dışındakalıyor neyseki bu sorunu görmeden kulanıcı adı ve şifremi yazarak aştım derken. Başka bir sorun olan Canlı Tv kanallarını açtığımda uygulamanın üstündeki navigation bar gitmiyor ve yayın ekranda tam ekran olarak izlenmiyor alt kısmı yine ekranın dışına taşıyor.

Bu sorunları çözebilen biri çıktımı aramızda? Benim bulduğum APK dan daha güncel ve sorunsuz bi APK bulan oldu mu? veya root sorununu çözüp google playden Tivibu Go yu indirip kullanabilenler var mı?

Yardımlar için şimdiden teşekkür ederim!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erlikan -- 12 Nisan 2019; 13:43:28 >

E
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

:) haklısın değiştirdim.




Bu mesajda bahsedilenler: @rambo34_orijinali
Y
3 yıl
Yüzbaşı

Sorunu çözdünüz mü acaba? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz? Bende de MiBox S var ve Tivibu'yu kullanamıyorum. Özellikle yabancı dizilerde altyazı kısmı görünmüyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
3 yıl
Yüzbaşı

Tivibu'yu TvBox'larda kullanımının çözümünü buldum. Nasıl mı?

1- Öncelikle Tivibu'yu TvBox'ınıza kurun!

2- Ardından Set Oriantation uygulamasını da cihazınıza kurun, çünkü lazım olacak!

3- Daha sonra Set Oriantation uygulamasını açın ve Lanscape yapın ve uygulamayı kapatın!

4- Ardından hem telefonunuza, hem de TvBox'ınıza Zank Remote uygulamasını kurun ve gerekli ayarlarını yapın! Ya da elinizde Mouse varsa, o da olur. Çünkü Mouse fazlasıyla gerekecek.

5- Ardından Tivibu uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın!

6- Ardından herhangi bi filme ya da TV kanalına girin ve kumandanızdaki Home tuşuna basarak uygulamayı aşağı atın ve Set Oriantation uygulamasını tekrar açın ve Potrait yapın!

7- Tivibu uygulamasını tekrar açın ve ekranın yan dönmüş olduğunu göreceksiniz.

8- Uygulamayı Home tuşuna basarak tekrar aşağı atın ve Set Oriantation uygulamasını tekrar açıp Landscape (Reverse) deyip uygulamadan çıkın ve Tivibu'yu tekrar açın! Tv kanallarının normal göründüğünü göreceksiniz. Fakat Tivibu'nun ana menüsüne dönmek istediğinizde, yine eskisi gibi olacaktır. Yukarıdaki adımları tekrarlayarak yeniden çözüme ulaşabilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.