Arkadaşlar bir proje üzerinde çalışıyorum. Bu projede android'in custom view'ini kullanarak canvas'da çeşitli çizimler yapmam gerekiyor. Ancak android'in canvas draw sistemi baya sıkıntılı. Ben de html5'in canvas'ını kullanarak yapmayı düşündüm. Ancak program veritabanına kayıt yapmalı. Ayrıca offline çalışmalı. Html5, css, jquery kullanarak, web view kullanmadan bir offline android uygulama yapabilir miyim. Hem de aynı proje için veritabanı olarak sqlite kullanabilir miyim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >