Arkadaşlar merhaba resimde gösterdiğim girişleri ne yaptıysam doğru yeri bulamadım bana tam olarak nereye yerleştirecegimi ayrıntılı bir şekilde anlatirmisiniz çok acil. ...şimdiden teşekkürler. ... < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Hiç bir şey bilmiyorsan eğer kasayı prize tak eline bir tornavida al. O ledleri takacağın yerlere tornavida ile dokun ama dikkat et anakarta statik elektirik yapıp da bozmayasın ledleri takacağın pinlere dokunacaksın. öncelikle power sw'yi bulmalısın yani düğmeye bastığında sistem çalışacak fanlar dönmeye başlayacak. Tornavida ile dokunduğun pin fanları hareket ettirmeye başladıysa o power sw'dir tak hemen diğerlerini de çözersin. Speaker, hdd led ve rst yazıyor ya yeşil, sarı turuncu bu üç led kablosunun yeri belli zaten iç tarafta kalan pinlere dokundur. sisteme güç gelince pini ona tak. ok kolay gelsin.
pinlerin altında neyi nereye takacağın yazıyor örneğin turuncu altta olan kısma reset butonunun kablosu gelecek altta yeşil olan yere speaker gelecek + olan kısmı bile göstermiş ona göre montaj yapın
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >