Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
265
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Anakart / işlemci uyumu kafama takılan sorun
C
12 yıl
Er
Konu Sahibi

Buradaki
Yakın bir sürede buradaki ürünü satın alıcam. Bilgisayarı yazılım geliştirme amaçlı kullanan birisiyim ve sağlam bir işlemciye ihtiyacım var.
Bu ürünü seçmekteki nedenim tamamen şıklığı ve kullanan arkadaşımın ısınma konusundaki aşırı memnuniyeti.
Soruma gelicek olursak; bu ürünün anakartı en son hangi işlemciye kadar destekliyor yani aldıkdan sonra işlemci değiştirmek istersem ne kadar yükseltebilirim ?
Anakart modelini bilmyrm araştırdım ama bulamadım



C
12 yıl
Yarbay

bu makinenin chipseti hm65 ve i7 işlemciye kadar desteği mevcut buradan hangi işlemciyi takabileceğini görebilirsinhttp://www.cpu-upgrade.com/mb-Intel_(chipsets)/HM65_Express.html


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Er
Konu Sahibi

Peki hocam bu yaptığım sağlıklı olurmu ?
Pc hiç ısınmayan bişey i7 ilede ısınmama durumu olurmu yoksa performans sıcaklıkmı getirir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yarbay

ısınma oluyordur olmaz olumu okadar abartmayın arkadaşınızda çift çekirdel işlemci var fazla ısınma yapmaz güç harcamazlar .i7 işlemci takarsanız ısınmanın birazdaha arttığını görürsünüz hatta i3ve i5 takmayı deneyin aynı durum olabilir.siszin kullanımınızda fazla ısınmaz bir pc hangisi olursa olsun.işlemci değiştirmek niyetinizde olursa anladığım kadarıyla kendiniz yapmakta sıkıntı yaşarsınız bir anlayan bilgisayarcıya değişimi yaptırın ama bu sıfırsa ürününüz garanti dışı bırakır serviste yaptırın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Er
Konu Sahibi

Ben değiştirmek niyetinde değilim hocam. Değiştirticem elektroworldun teknik servisi yapıyor bu işi.
Söylediğiniz gibi benm kullanımımda pek sorun olmaz ısınma sanıyorum çok nadir oyun oynarım o zamanda sorun olmaz sanıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yarbay

sorun olmaz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.