Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1224
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Anadolujet uçağına binemedik
F
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Anadolujet antalya uçağına 25 dk havaalanında olmamıza rağmen kapıları kapattıkları için binemedik. Uçak rötar yaptığında 2 saat biz onları bekliyoruz ama nedense 20 25 dk kala kapıları kapatabiliyolar. Hiçbir personelde bize yardımcı olmadı. Havaalanında mahsur kaldık. Böle ilgisiz alakasız bir firma daha görmedim . Paramız olmasa havaalanında bu gece yatıcaktık. İnsanlık resmen ölmüş. Herkezin yeni bilet almaya durumu olmayabilir. Yazıklar olsun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
6 yıl
Onbaşı

Uçak kalkmadan 1 saat önce check in yapmak için orda olmanız gerekmiyormuydu?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
6 yıl
Yüzbaşı

20 dk kala minibüs durağına gidilmez.



P
6 yıl
Yüzbaşı

Uçuşunuzun kalkış saatinden en az 45 dakika önce biniş kartlarınızı almış ve bagaj işlemlerinizi tamamlamış olmanız gerekmektedir.

link:https://www.anadolujet.com/tr/kurallar/check-in

arama çubuğundan sayfayı açınca "45" yazarak ilgili maddeye ulaşabilirsin.

anadolujetin bir suçu yok.



H
6 yıl
Binbaşı

internetten 1 dkda checkin yapilior




Bu mesajda bahsedilenler: @Kill Em With Kidness
Ö
6 yıl
Yarbay

Rötar bambaşka bir olay onu hiç karıştırma şimdi, burada suç sizde güzel kardeşim, uçağa bineceksen 1 saat önce hazır olacaksın orada genel kural budur.



D
6 yıl
Yarbay

uçak bekleme sınırı 1 saat olduğunu bilmiyormusun 20-25 dk kala gelmişsin bu zamana kadar neyle oyalandınız biriyle muhabbet ettiniz çay içtiniz oraya gezdiniz buraya gittiniz aaa saat gelmiş yavaş yavaş gidelim kalkalım dediniz kapılar kapalıymış eeee cevabın belli mi?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.