DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
laptopuma masaustu pc de olan 120 gb lik ssd diski sorunsuz bir sekilde montaj ettim ve usb kurulu olan win7 i kurmak icin boot etmek istedim ama acilista siyah ekranda “an operating system wasn’t found..” ctrl alt delete le sistemi yeniden baslatmami istiyor..nette arastirdim bios dan ssd i ilk siraya vermemle ilgili yanitlar buldum oyle yapmama ragmen surekli ayni hatayi aliyorum..tekrardan masaustune montaj ettim ssd i onda da bu hatayi vermeye basladi.. acaba ssd mi arizalandi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
onerin icin tesekkuredrim ama yine ayni hatayi verdi,birde dvd cd den boot edeyim dedim ve uyari vermedi simdilik yani ssd e windowsu yukluyor %70 de suan umarim sonlarda sorun cikarmaz
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >