Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1022
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Amfisiz Sisteme Oval Hoparlör Önerisi
Z
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba,

Hoparlörlerimi yıpranmadan dolayı değiştirmek istiyorum. Teyp blaupunkt 4x20 rms yani 4x45 watt gibi bir değere denk geliyor.
Önlerde 10 cm'lik 2 hoparlör arkalarda da 6x9 2 adet oval blaupnkt hoparlörler bulunuyordu (aracın orijinalinde hoparlör değerlerini bilmiyorum).
Ben tüm hoparlörleri söktüm ön kapılara takmayacağım sadece arkaya 2 adet 6x9 luk oval Pioneer hoparlör takmak istiyorum.
Amfi vb. uğraşmak istemiyorum 2 tane güzel hoparlör takıp yoluma devam edeyim zaten müziği orta seviyelerde dinlerim. Hoparlörlerden beklentim mid basların iyi olması, birazda orta temizlikte tiz alırsam yeterli.

Bu teyp için önerdiğiniz Pioneer oval hoparlör nedir? Maksimum kaç Rms ve kaç yollu bir hoparlör tercih etmeliyim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.



M
8 yıl
Onbaşı

Merhaba,

Pioneerınkini test etmedim ama bize gelen bir araca Sony'nin oval kolonunu taktık gayet de başarılıydı arkadaşım bilgin olsun.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marvelelektronik -- 19 Mart 2016; 20:07:05 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @zblacKkenedz
M
8 yıl
Onbaşı

Ürün özelliklerini de ekledim. Bakarsın sen de.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @marvelelektronik
Z
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: marvelelektronik

Ürün özelliklerini de ekledim. Bakarsın sen de.

Ürünü inceledim özellik olarak verileri düşük yani teybin kaldırabileceği seviyelerde o açıdan güzel. Bass sesleri nasıldı peki mid bassların tokluğu yeterli mi?

Benim teyp çıkışları 4x20 (rms) imiş; yalnız ben sadece iki tane oval bağlayacağımdan yani 2 tane çıkışı kullanacağımdan acaba tüm gücü aktarır 2x40 rms güç verebilir mi diye inceliyorum ona göre seçimimi yapıcam. Sony 'ler hakkında düşük sistemlerde bass larının gayet güzel olduğunu duymuştum zaten teşekkürler öneri için.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.