selamlar,suanda amerkadayim ve ev icinde kullanmak uzere maksimum 150 dolar civari kafaustu kulaklik almayi dusunuyorum. kulakligi kullancagim cihazlar; ipod touch, macbook ve mumkunsede playstation3. marka ve model tavsiyeleriniz nelerdir? simdiden tesekkur ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
hocam genel anlamda her tarz muzik dinlerim rock,pop,klasik,r&b,slow ayrica muzigin yani sira filmde onemli benim icin. oyuzden bassi, midi ve tizi dengeli bir model ariyorum
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zua_ -- 28 Kasım 2010; 7:29:50 >