Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
793
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AMERİKADAN LAPTOP ÖNERİSİ
S
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Herkese iyi forumlar öncelikle.Arkadaşlar Amerika'dan laptop getirmek istiyorum bir arkadaşım nasipse yakın zamanda Türkiye'ye gelecek.Herhangi bir önerisi olan var mı ? Biraz araştırdım pek farklılık göstermiyor sanırım Türkiye deki fiyatlarla.İnternet'ten alacağım ve yurtdışı siteler hakkında pek bir bilgim yok.Site önerisi olan var mı ? Fiyat / performans oranı iyi olsun yeter fiyatıda uçuk olmamak şartıyla.Bütçem 1000 - 1200 arası şimdiden yardımlarınız için teşekkürler



A
12 yıl
Yüzbaşı

artık dediğiniz gibi internetten alınan notebooklar sanki yurtdışından getirmişsiniz gibi uygun oluyor.güvenilir pek çok site var, sizin ihtiyaçlarınız nedir öncelikle ona göre tavsiyede bulunalım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Matlab ve c sharp programlarını çalıştırsın yeter.O yüzden pekte önemli değil özellik.Şuan için alabileceğim en ucuz laptop 700- 800 tl den başlıyor onlarda bir işe yaramıyor.Almışken fiyat / performans ı iyi olsun 300-400 daha vermekten çekinmem Yurtdışı için tavsiye edebileceğin bir site var mı ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
12 yıl
Teğmen

amerikada hp,lenovo,asus,dell sitelerinde online shop seçeneği var ve fiyatları uygun oluyor zaten veya amazondan bakabilirsin. Ama dedikleri gibi o fiyata alacağın notebooku burda da o fiyata bulabilirsin. Ama eğer 800 900 dolar seviyesine çıkarsan üst düzey burda alamayacağın laptopları yeni ivy bridgeleri alabilirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.