Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2788
Cevap
116889
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Cevap: American Truck Simulator (2016) [ANA KONU] (9. sayfa)
İ
3 yıl
Yarbay

Ses modu olarak tabii ki Kriechbaum Megapack oyundaki tüm motor seçenekleri için bir ses modu mevcut, çok iyi bir paket

https://sharemods.com/fb429aa7pcc2/MegaPack_sound_Kriechbaum_3.5.scs.html

Grafik modu şuan pek önermem, oyun 1.40 sürümüne güncellendikten sonra ışıklandırma baya bir gelişti, şuan bu sisteme tam uyan bir grafik modu var mı bilmiyorum oyunu bozabilir belki


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ozr2pkr
İ
3 yıl
Yarbay

Çevre sesleri için atölyeden Zeemod kullanıcısına bakabilirsin. Tren sesleri, yağmur sesleri, yol sesi vs var. Yaptığı Cummins n14 motor sesi de çok iyiydi bu arada, eski nesil peterbilt 389 gibi tirlara çok iyi uyuyor

https://steamcommunity.com/id/zee_1989/myworkshopfiles/?appid=270880



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ozr2pkr
M
3 yıl
Yarbay

Sizlere yeni oyun güncellemeleri getirmeyi çok seviyoruz, özellikle uzun süredir istenen özellikleri içeriyorsa! Forumumuza aşina olanlar, topluluk geri bildirimlerinin ilk dalgasını yakından ve dikkatli bir şekilde izleyebilmemiz için yayınlamaya karar verdiğimiz, 1.41 güncellemesi için Deneysel Açık Beta'mızı duymuştur . Bu güncellemeyle birlikte ATS'ye en çok beklenen içerik kuşkusuz Convoy. Bugün, American Truck Simulator için 1.41 Açık Beta Güncellemesinin artık topluluğumuz tarafından tamamen ve herkese açık olarak test edilmeye hazır olduğunu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz!


< Resime gitmek için tıklayın >






Ancak, bunun hala açık bir beta olduğunu ve çok fazla devam eden bir çalışma durumunda olduğunu lütfen unutmayın. Bir deneme yapmak istiyorsanız, resmi forumun ilgili bölümünde karşılaşabileceğiniz hataları bildirerek katkıda bulunmaya yardımcı olabilirsiniz . Geri bildiriminiz ve raporlarınız ekibimiz için son derece değerlidir ve bize yardımcı olmak için zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederiz.


Lütfen bu güncellemenin birçok topluluk MOD'unu uyumsuz hale getireceğini unutmayın. MOD yazarlarının bu güncellemeyle çalışması için modlarını ayarlamaları ve güncellemeleri gerekebilir. 1.41 Açık Beta'ya katılmak istiyorsanız, herhangi bir üçüncü taraf değişikliği olmadan bir profil kullanmanızı şiddetle tavsiye ederiz.


Öyleyse, 1.41 güncellemesinin neler olduğuna bir göz atalım!


Convoy Çok Oyunculu Mod


Convoy, oyuncuların arkadaşlarıyla veya diğer kamyoncu arkadaşlarıyla araba sürmek için kendi özel oturumlarını (parola isteğe bağlı) ayarlayıp barındırabilecekleri yeni bir çok oyunculu oyun modudur. Şu anda senkronize AI trafiği, zaman ve hava durumu ve diğer oyuncularla aynı işi alma yeteneği için destek var.


< Resime gitmek için tıklayın >






Bu açık beta aşamasında Convoy, 8 oyuncuya kadar çevrimiçi bir oturum oluşturmanıza ve barındırmanıza olanak tanır. Gelecekte oyuncu sınırını eninde sonunda yükseltmeyi planlıyoruz, ancak devam eden çalışma yapısı nedeniyle şu anda bunu küçük tutuyoruz. Oturum sahipleri, otomatik olarak bu oturumların yöneticileri haline getirilecek ve sonuçta çevrimiçi olarak ne tür bir ortama sahip olmak istediklerini kontrol etmelerine ve aynı zamanda sorun çıkaranları oturumdan atma yeteneğine sahip olacaklardır.


< Resime gitmek için tıklayın >






Ayrıca arkadaşlarınız veya diğer kamyoncular tarafından oluşturulmuş mevcut oturumlardan herhangi birini görebilir, filtreleyebilir, göz atabilir ve sonunda katılabilirsiniz.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





Peki oyuncular Convoy'un açık betasında hangi seçenekleri ve özellikleri kullanabilecek ve deneyimleyebilecek? 

  • Herhangi bir oyuncu, 8 kişiye kadar kendi özel oturumlarını düzenleyebilir ve oluşturabilir​
  • Aynı şirketten ve aynı varış noktasına aynı sözleşmeleri/işleri birlikte taşıma yeteneği​
  • Senkronize AI trafiği​
  • Senkronize zaman ve hava durumu​
  • Senkronize boya işleri, kamyon aksesuarları, kabin aksesuarları, kargolar ve daha fazlası​
  • CB radyo yayını (X tuşu), hızlı yanıtlar (Q tuşu) veya metin sohbeti (Y tuşu) aracılığıyla diğer sürücülerle iletişim kurma yeteneği​


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >




Bu yeni özelliği denemek için kaç oyuncunun istekli olduğunu biliyoruz; ancak yolda arkadaşlarınıza katılmadan önce bilmeniz gereken bazı şeyler var! Konvoy beta aşamasındadır, bu da sürüş sırasında potansiyel olarak bazı hatalar, kusurlar veya beklenmedik sorunlarla karşılaşabileceğiniz anlamına gelir.

Önemli sorunlar / henüz uygulanmayan:

  • Konvoy modundaki modlar ilk sürümde desteklenmemektedir.​
  • Bir oyuncunun bağlantısı kesildiğinde AI araçları kaybolabilir.​
  • Açılır köprüleri senkronize değil. Convoy'un ilk sürümünde senkronize olacaklar.​
  • Sahip olunan bir treyler kullanırken, kargonuzu yüklemek için gitmeniz gereken yerde bir şirket treyleri ortaya çıkabilir.​
  • Steam davetleri yalnızca Steam arayüzü üzerinden çalışır.​
  • CB radyo yayını ("X" kısayol tuşu) metin giriş satırına müdahale ediyor.​
  • Konvoy "M"deki ekran haritası, Rota Danışmanında sohbet kaydırma ile birlikte uzaklaşır.​
Profilinizin ilerleme durumu hakkında endişeli misiniz? Sorun çıkaran veya kontrolünüz dışındaki diğer durumlar durumunda, oyuncular, oturuma katılmadan önce yaptıkları tasarrufları geri alma seçeneğine sahip olacaklar. Arkadaşlardan VTC'lere, Convoy'dan nasıl keyif alacağınızı görmekten heyecan duyuyoruz ve bu yeni çevrimiçi özellikle ilgili yapıcı geri bildirimlerinizi duymak için sabırsızlanıyoruz.
< Resime gitmek için tıklayın >




Kaliforniya Yenilemesi


Özel Noel 2020 canlı yayınımız sırasında, başlangıç durumumuza yeniden bir görünüm kazandırmak için American Truck Simulator'da California'yı tekrar ziyaret edeceğimizi duyurduk! Bugün, büyük bir yol düzeni yeniden çalışması, tarım istasyonları ve daha fazlasını taşıyan bu resmin ilk yinelemesini getiriyoruz!
< Resime gitmek için tıklayın >




Sürücülerin Kaliforniya'ya vardıklarında karşılaşacakları en göze çarpan değişikliklerden biri de yeni 
 ! Eyalete mal taşıyan tüm sürücüler, araçların istilacı türlerle musallat olabilecek mallar ve doğru belgeler için denetlendiği kontrol istasyonundan özel kontrollerden geçmek zorunda kalacak. Oyunda, mevcut tartım istasyonlarına çok benzer şekilde çalışacak yeni bir özellikle bu senaryoları taklit edeceğiz. Sınıra vardığınızda, ne taşıdığınıza bağlı olarak, eyalete girmeleri için yeşil ışık yakılmadan önce sürücülere kontrol istasyonlarından birinde kontrol için kenara çekmeleri bildirilecektir.


 
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

 
< Resime gitmek için tıklayın >




ATS'nin piyasaya sürülmesinden bu yana geçen yıllarda dünya tasarım araçlarımız önemli ölçüde iyileştirildi ve yeni güçten yararlanmayı planlıyoruz. Örneğin, harita tasarımcılarımız artık yol yüzeyinin bir virajda düzgün yuvarlanması gibi ayrıntılara dikkat edebiliyor. Ayrıca, konu benzersiz yol tabelaları, uygun yol işaretleri veya kedi gözü kullanımı söz konusu olduğunda araştırmamızı doğru yaptığımızdan emin olmaya çalışıyoruz. Eyalet genelinde sürüş yaparken tamamen yeni bir görünüm ve his elde etmeyi umuyoruz. Daha fazlasını 
buradan okuyun .


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >




Fotoğraf Modu: Saat ve Hava Durumu seçenekleri


Oyuncularımızın oyun içinde fotoğraf çekmeyi ne kadar sevdiklerini ve bu mükemmel çekimi oluşturmak için çok zaman harcadıklarını biliyoruz ve birçoğu için buna doğru ışıklandırma koşullarını ve havayı bulma da dahildir. Bu nedenle, bu mükemmel kamyon taşımacılığı hafızasını oluşturmaya yardımcı olmak için, konsol komutlarını kullanma konusunda size biraz zaman kazandırabilecek yeni bir özellik uyguladık!
< Resime gitmek için tıklayın >




Yeni Saat ve Hava Durumu seçenekleriyle tanışın! Oyuncular artık, sadece zamanı değiştirmek için yeni bir kaydırıcıyı ayarlayarak veya aydınlatmayı/hava durumunu kontrol etmek için iki düğmeyi tıklayarak mükemmel kamyon taşımacılığı çırpıda oluşturmak için istedikleri koşulları seçebilecekler. oyun içi fotoğraf stüdyosu güncellendi. Sürücülerin gelecekte bu yeni özelliği nasıl kullanacağını görmek için sabırsızlanıyoruz ve fotoğraflarınızı görmek için sabırsızlanıyoruz!
< Resime gitmek için tıklayın >




Değişiklikler:


Oynanış:

  • Konvoy Çok Oyunculu Mod
  • Fotoğraf modunda zaman ve hava durumu ayarları
  • Hızlı Seyahat

< Resime gitmek için tıklayın >



Harita :

  • 7 Tarım İstasyonu ve bir yol düzeni yeniden çalışması içeren California Reskin bölüm 1
Kullanıcı Arayüzü :

  • Haritada yeni simgeler
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu yalnızca açık bir betadır, kararlı bir genel sürüm değildir - bu nedenle hatalar, kararsızlık veya çökmelerle karşılaşabilirsiniz. Son sürüm için beklemek istiyorsanız tamamen sorun değil. Ancak, oraya daha hızlı ulaşmamıza yardımcı olmakla ilgileniyorsanız, forumumuzdaki tüm geri bildirimlerinizi ve 
 hata raporlarınıza dikkat edeceğiz .


Oyun için modlarla ilgili ayrıntıları almak için lütfen modlama wiki'mizi kontrol edin.




Açık betaya katılmak isterseniz, bu sürümü Steam'deki beta sekmesinde bulabilirsiniz. Erişim yolu şu şekildedir: Steam → KÜTÜPHANE → American Truck Simulator'a sağ tıklayın → Özellikler → Beta sekmesi → public_beta - public_beta 1.41. Bazen orada doğru beta adını görmek için Steam istemcinizi yeniden başlatmanız gerekir.







< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 10 Haziran 2021; 1:49:44 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Yarbay

Konvoy Ufukta, Katılmaya Hazırlanın!

Testlerle dolu ilginç bir kaç hafta geride kaldı ve büyük ölçüde geri bildiriminiz, #BestCommunityEver sayesinde büyük iyileştirmeler yapıyoruz. Vites değiştirme ve geleceğe ilerleme zamanı neredeyse geldi ve şimdi başka bir tanıtım için doğru zaman olduğuna inanıyoruz!

Deneysel ve açık beta kapsamını kaçırdıysanız ve yaklaşan Convoy oyun modumuz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, 1.41 Güncelleme Açık Beta blog makalelerinde ( ETS2 , ATS ) daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Bu ay olan Uluslararası Dostluk Gününde kamyoncu arkadaşlarınızı kutlamanın yanı sıra (ne kadar uygun, değil mi?), yolda onlara katılma, aynı işi alma ve birlikte kargo teslim etme, senkronize trafikte gezinme, rota boyunca havayı cesaretlendirmek ve çok daha fazlası!

Ancak tüm bunlar 1.41 sürümüyle gelmeden önce, bu videoyla sizi doğru havaya sokalım:

https://www.youtube.com/watch?v=Md8F1ZPRyIw&feature=youtu.be
1.41 güncellemesinin tam sürümü yakında, umarım birkaç gün içinde geliyor.Şimdi, arkadaşlarınıza neler olduğunu bildirmenin en iyi zamanı, böylece herkes onun gelişine hazırlanır. Sizi ETS2 ve ATS yollarında birlikte teslimat yaparken görmeyi umuyoruz!​

Not: ATS'ye 1.41 tam sürüm güncellemesi geldi.<a style="color:#181818" href="https://It is finally here! The long-anticipated official multiplayer mode for Euro Truck Simulator 2 and American Truck Simulator, or &#x27;Convoy&#x27; as we call it, is coming!

Get in the right mood for its arrival with the 1.41 update, which is coming for both ETS2 and ATS soon, by watching this epic video trailer!

We hope to see you doing some deliveries on the roads of ETS2 and ATS together!

A special thank you to our voice actors 👇
SugarBombVR &#40;Female US Voice&#41;:https://twitter.com/SugarBombVR
SilverEagleDev &#40;Male US Voice&#41;:https://twitter.com/SilverEagleDev
Alex &#40;British Male Voice&#41;:https://twitter.com/TFMLondon" target="_blank">It is finally here! The long-anticipated official multiplayer mode for Euro Truck Simulator 2 and American Truck Simulator, or 'Convoy' as we call it, is coming!</a>

<a href="https://It is finally here! The long-anticipated official multiplayer mode for Euro Truck Simulator 2 and American Truck Simulator, or &#x27;Convoy&#x27; as we call it, is coming!

Get in the right mood for its arrival with the 1.41 update, which is coming for both ETS2 and ATS soon, by watching this epic video trailer!

We hope to see you doing some deliveries on the roads of ETS2 and ATS together!

A special thank you to our voice actors 👇
SugarBombVR &#40;Female US Voice&#41;:https://twitter.com/SugarBombVR
SilverEagleDev &#40;Male US Voice&#41;:https://twitter.com/SilverEagleDev
Alex &#40;British Male Voice&#41;:https://twitter.com/TFMLondon" target="_blank">Get in the right mood for its arrival with the 1.41 update, which is coming for both ETS2 and ATS soon, by watching this epic video trailer!</a>

<a href="https://It is finally here! The long-anticipated official multiplayer mode for Euro Truck Simulator 2 and American Truck Simulator, or &#x27;Convoy&#x27; as we call it, is coming!

Get in the right mood for its arrival with the 1.41 update, which is coming for both ETS2 and ATS soon, by watching this epic video trailer!

We hope to see you doing some deliveries on the roads of ETS2 and ATS together!

A special thank you to our voice actors 👇
SugarBombVR &#40;Female US Voice&#41;:https://twitter.com/SugarBombVR
SilverEagleDev &#40;Male US Voice&#41;:https://twitter.com/SilverEagleDev
Alex &#40;British Male Voice&#41;:https://twitter.com/TFMLondon" target="_blank">We hope to see you doing some deliveries on the roads of ETS2 and ATS together!</a>

<a href="https://It is finally here! The long-anticipated official multiplayer mode for Euro Truck Simulator 2 and American Truck Simulator, or &#x27;Convoy&#x27; as we call it, is coming!

Get in the right mood for its arrival with the 1.41 update, which is coming for both ETS2 and ATS soon, by watching this epic video trailer!

We hope to see you doing some deliveries on the roads of ETS2 and ATS together!

A special thank you to our voice actors 👇
SugarBombVR &#40;Female US Voice&#41;:https://twitter.com/SugarBombVR
SilverEagleDev &#40;Male US Voice&#41;:https://twitter.com/SilverEagleDev
Alex &#40;British Male Voice&#41;:https://twitter.com/TFMLondon" target="_blank">A special thank you to our voice actors 👇</a>
<a href="https://It is finally here! The long-anticipated official multiplayer mode for Euro Truck Simulator 2 and American Truck Simulator, or &#x27;Convoy&#x27; as we call it, is coming!

Get in the right mood for its arrival with the 1.41 update, which is coming for both ETS2 and ATS soon, by watching this epic video trailer!

We hope to see you doing some deliveries on the roads of ETS2 and ATS together!

A special thank you to our voice actors 👇
SugarBombVR &#40;Female US Voice&#41;:https://twitter.com/SugarBombVR
SilverEagleDev &#40;Male US Voice&#41;:https://twitter.com/SilverEagleDev
Alex &#40;British Male Voice&#41;:https://twitter.com/TFMLondon" target="_blank">SugarBombVR (Female US Voice):https://twitter.com/SugarBombVR</a>
<a href="https://It is finally here! The long-anticipated official multiplayer mode for Euro Truck Simulator 2 and American Truck Simulator, or &#x27;Convoy&#x27; as we call it, is coming!

Get in the right mood for its arrival with the 1.41 update, which is coming for both ETS2 and ATS soon, by watching this epic video trailer!

We hope to see you doing some deliveries on the roads of ETS2 and ATS together!

A special thank you to our voice actors 👇
SugarBombVR &#40;Female US Voice&#41;:https://twitter.com/SugarBombVR
SilverEagleDev &#40;Male US Voice&#41;:https://twitter.com/SilverEagleDev
Alex &#40;British Male Voice&#41;:https://twitter.com/TFMLondon" target="_blank">SilverEagleDev (Male US Voice):https://twitter.com/SilverEagleDev</a>
<a href="https://It is finally here! The long-anticipated official multiplayer mode for Euro Truck Simulator 2 and American Truck Simulator, or &#x27;Convoy&#x27; as we call it, is coming!

Get in the right mood for its arrival with the 1.41 update, which is coming for both ETS2 and ATS soon, by watching this epic video trailer!

We hope to see you doing some deliveries on the roads of ETS2 and ATS together!

A special thank you to our voice actors 👇
SugarBombVR &#40;Female US Voice&#41;:https://twitter.com/SugarBombVR
SilverEagleDev &#40;Male US Voice&#41;:https://twitter.com/SilverEagleDev
Alex &#40;British Male Voice&#41;:https://twitter.com/TFMLondon" target="_blank">Alex (British Male Voice):https://twitter.com/TFMLondon</a>
https://www.youtube.com/watch?v=Md8F1ZPRyIw&feature=youtu.be
Not:ATS'ye 1.41 tam sürüm güncellemesi geldi.



M
3 yıl
Yarbay

American Truck Simulator: 1.41 Sürümü Yayınlandı!




Çok sayıda test, geri bildirim, düzeltme ve ince ayar ile American Truck Simulator için merakla beklenen 1.41 güncellemesinin gelişini duyurmaktan heyecan duyuyoruz.


< Resime gitmek için tıklayın >




1.41 Açık Beta'da yer alan, hata raporları hazırlayan ve bu yeni sürüm hakkında genel geri bildirimde bulunan herkese teşekkür ederiz. Artık bu güncellemeye dahil olan çeşitli yeni özelliklerin keyfini çıkarmaya başlayabileceğinizi umuyoruz.


Peki, ATS için 1.41 güncellemesinde neler bulabilirsiniz? Hadi daha yakından bakalım!


https://www.youtube.com/watch?v=q3bnRn9pKc8&feature=youtu.be


Konvoy Çok Oyunculu


Convoy, oyuncuların arkadaşlarıyla veya diğer kamyoncu arkadaşlarıyla sürmek için kendi özel oturumlarını (parola isteğe bağlı) ayarlayıp barındırabilecekleri yeni bir çok oyunculu oyun modudur. Şu anda senkronize AI trafiği, zaman ve hava durumu ve diğer oyuncularla aynı işi alma desteği var.


< Resime gitmek için tıklayın >


Convoy, 8 oyuncuya kadar çevrimiçi bir oturum oluşturmanıza ve barındırmanıza olanak tanır. Gelecekte oyuncu sınırını eninde sonunda yükseltmeyi planlıyoruz, ancak devam eden çalışma yapısı nedeniyle şu anda bunu küçük tutuyoruz. Oturum sahipleri, otomatik olarak bu oturumların yöneticileri haline getirilecek ve sonuçta çevrimiçi olarak ne tür bir ortama sahip olmak istediklerini kontrol etmelerine ve ayrıca sorun çıkaranları oturumdan atma yeteneğine sahip olmalarına olanak tanıyacak.
< Resime gitmek için tıklayın >


Ayrıca arkadaşlarınız veya diğer kamyoncular tarafından oluşturulmuş mevcut oturumlardan herhangi birini görebilir, filtreleyebilir, göz atabilir ve katılabilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Peki oyuncular Convoy'da hangi seçenekleri ve özellikleri kullanabilecek ve deneyimleyebilecek?


  • Herhangi bir oyuncu, 8 kişiye kadar kendi özel oturumlarını düzenleyebilir ve oluşturabilir
  • Aynı şirketten ve aynı varış noktasına aynı sözleşmeleri/işleri birlikte taşıyabilme
  • Senkronize AI trafiği
  • Senkronize zaman ve hava durumu
  • Senkronize boya işleri, kamyon aksesuarları, kabin aksesuarları, kargolar ve daha fazlası
  • CB radyo yayını (X tuşu), hızlı yanıtlar (Q tuşu) veya metin sohbeti (Y tuşu) aracılığıyla diğer sürücülerle iletişim kurma yeteneği
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu yeni özelliği denemek için kaç oyuncunun istekli olduğunu biliyoruz; ancak yolda arkadaşlarınıza katılmadan önce bilmeniz gereken bazı şeyler var!


Önemli sorunlar / henüz uygulanmayan:


  • Konvoy modundaki modlar ilk sürümde desteklenmemektedir.
  • Bir oyuncunun bağlantısı kesildiğinde AI araçları kaybolabilir.
  • Açılır kapanır köprüler senkronize değil. Convoy'un ilk sürümü için senkronize olacaklar.
  • Steam davetleri yalnızca Steam arayüzü üzerinden çalışır.
  • CB radyo yayını ("X" kısayol tuşu) metin giriş satırına müdahale ediyor.
Profilinizin ilerleme durumu hakkında endişeli misiniz? Sorun çıkaran veya kontrolünüz dışındaki diğer durumlar durumunda, oyuncular, kayıt dosyalarını oturuma katılmadan önce yapılmış olana geri döndürme seçeneğine sahip olacaktır. Arkadaşlardan VTC'lere, Convoy'dan nasıl keyif alacağınızı görmekten heyecan duyuyoruz ve bu yeni çevrimiçi özellikle ilgili yapıcı geri bildirimlerinizi duymak için sabırsızlanıyoruz.
< Resime gitmek için tıklayın >




Kaliforniya Yenilemesi


Özel Noel 2020 canlı yayınımız sırasında, başlangıç durumumuza yeniden bir görünüm kazandırmak için American Truck Simulator'da California'yı tekrar ziyaret edeceğimizi duyurduk! Bugün, büyük bir yol düzeni yeniden çalışması, tarım istasyonları ve daha fazlasını taşıyan bu resmin ilk yinelemesini getiriyoruz!


Sürücülerin Kaliforniya'ya vardıklarında karşılaşacakları en göze çarpan değişikliklerden biri de yeni 
 Eyalete mal taşıyan tüm sürücüler, araçların istilacı türlerle musallat olabilecek mallar ve doğru belgeler için denetlendiği kontrol istasyonundan özel kontrollerden geçmek zorunda kalacak. Oyun içinde, mevcut tartım istasyonlarına çok benzer şekilde çalışacak yeni bir özellikle bu senaryoları taklit edeceğiz. Sınıra vardığınızda, ne taşıdığınıza bağlı olarak, eyalete girmeleri için yeşil ışık yakılmadan önce sürücülere kontrol istasyonlarından birinde kontrol için kenara çekmeleri bildirilecektir.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


ATS'nin piyasaya sürülmesinden bu yana geçen yıllarda dünya tasarım araçlarımız önemli ölçüde iyileştirildi ve yeni güçten yararlanmayı planlıyoruz. Örneğin, harita tasarımcılarımız artık yol yüzeyinin bir virajda düzgün yuvarlanması gibi ayrıntılara dikkat edebiliyor. Ayrıca, konu benzersiz yol tabelaları, uygun yol işaretleri veya kedi gözü kullanımı söz konusu olduğunda araştırmamızı doğru yaptığımızdan emin olmaya çalışıyoruz. Eyalet genelinde sürüş yaparken tamamen yeni bir görünüm ve his elde etmeyi umuyoruz.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Fotoğraf Modu: Saat ve Hava Durumu seçenekleri


Oyuncularımızın oyun içinde fotoğraf çekmeyi ne kadar çok sevdiklerini ve bu mükemmel çekimi yaratmak için çok zaman harcadıklarını biliyoruz ve birçokları için buna doğru aydınlatma koşullarını ve havayı bulma da dahildir. Bu nedenle, bu mükemmel kamyon taşımacılığı hafızasını oluşturmaya yardımcı olmak için, konsol komutlarını kullanma konusunda size biraz zaman kazandırabilecek yeni bir özellik uyguladık!
< Resime gitmek için tıklayın >


Yeni Saat ve Hava Durumu seçenekleriyle tanışın! Oyuncular artık, sadece zamanı değiştirmek için yeni bir kaydırıcıyı ayarlayarak veya aydınlatmayı/hava durumunu kontrol etmek için iki düğmeyi tıklayarak mükemmel kamyon taşımacılığı çırpıda oluşturmak için istedikleri koşulları seçebilecekler. oyun içi fotoğraf stüdyosu güncellendi. Sürücülerin gelecekte bu yeni özelliği nasıl kullanacağını görmek için sabırsızlanıyoruz ve fotoğraflarınızı görmek için sabırsızlanıyoruz!


< Resime gitmek için tıklayın >




Değişiklikler:


Oynanış:
  • Konvoy Çok Oyunculu Mod
  • Fotoğraf modunda zaman ve hava durumu ayarları
  • Hızlı Seyahat
< Resime gitmek için tıklayın >


Harita :


  • 7 Tarım İstasyonu ve bir yol düzeni yeniden çalışması içeren California Reskin bölüm 1


Kullanıcı Arayüzü :
  • Haritada yeni simgeler
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Temmuz 2021; 2:27:16 >

M
3 yıl
Yarbay

Idaho Spuds Etkinliği






Ünlü patates endüstrisini öne çıkararak Idaho DLC çıkışının 1. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu nedenle, en son World of Trucks etkinliğimiz olan Idaho Spuds'u taşımak için #BestCommunityEver'imizi bize katılmaya davet ediyoruz! Toplum hedefi patates veya The Big, Idaho Potato'yu 200.000 adet teslimatını gerçekleştirmektir; eyalet çapında Idaho patateslerinin reklamını yapmak ve övmek için kullanılan bu ünlü kamyon ve treyleri aslına uygun olarak yeniden üretmek için elimizden geleni yaptık.


< Resime gitmek için tıklayın >






Buradaki amaç sadece #HaulingSpuds ile eğlenmek ve belki de yolda birkaç ödül almaktır . Bulduklarınızı beğeneceğinize eminiz. Ve evet, Patates kargolarını harici pazarda kendi römorkunuzu kullanarak bile taşıyabilirsiniz, ancak Büyük Idaho Patates, yalnızca Harici sözleşmelerdedir.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


<p class="ql-align-center"> </p>




Sadece dorseye sahip değiliz, aynı zamanda oyunda bulunan The Big Idaho Patates kargoya eşlik edecek orijinal Kenworth T680 boya işini de ekledik ve teslimatlarınızı yaparken resimlerinizi görmek için sabırsızlanıyoruz. Bizim ve The Big Idaho Potato sosyal medya profillerimizi ( Instagram , Facebook, Twitter ) etiketlemeyi ve onların gururlarını etrafta taşımayı ne kadar sevdiğinizi onlara bildirmeyi unutmayın!


Ayrıca , Idaho'nun herhangi bir şehrinden 6 Patates teslimatı artı 1 Büyük Idaho Patates teslimatı gerektiren kişisel hedefinizi tamamlamanız için 2 özel ödül veriyoruz .


Bu etkinlik, sadece Idaho'da ve sadece ABD'de değil, tüm dünyada pek çok insan için çok şey ifade eden Patates endüstrisinin bir parçası olmak için bir şans. Demek istediğim, kim güzelce kavrulmuş bir lapadan hoşlanmaz ki?! İyi eğlenceler, Spud'ları Çekin ve yolda görüşürüz!

Kurallar:


American Truck Simulator'da World of Trucks bağlantılı bir profile sahip Harici Sözleşmeler veya Dış Pazar kullanarak, topluluğun hedefiIdaho'daki herhangi bir şehirden Patates kargosu veya etkinliğe özel The Big Idaho Patates kargosu için 200.000 teslimat gerçekleştirmektir.


Bir oyuncu, Idaho'daki herhangi bir şehirden 6 adet Patates kargo teslimatı ve 1 adet etkinliğe özel The Big Idaho Patates kargo teslimatı tamamladığında, kişisel hedefini tamamlayacaktır.

Not:​
  • Big Idaho Patates kargosu sadece Harici Sözleşmelerden alınabilir.​
  • Patates kargosu Harici Sözleşmelerden veya Harici Pazardan temin edilebilir.​
Etkinlik için tüm işler 100 mil (161 km) veya daha fazla olmalıdır.​


World of Trucks profilinizdeki Seyir Defterinizi kullanarak son teslimatlarınızın bu koşulları karşılayıp karşılamadığını kontrol edebilirsiniz .​

Ödüller:

  • Kişisel hedefi : Herhangi bir Idaho şehrinden 6 adet Patates kargo teslimatı ve 1 adet Büyük Idaho Patates kargo teslimatının bireysel oyuncu katkıları, bu oyuncuya kişisel bir World of Trucks Başarımı ve kabini için 2 Steam envanter öğesi kazandıracak. Taze gevrek patates cipsi ile nefis bir Ahşap Kase ve çekici, Idaho'ya özgü, Dev Semender Çıkartması.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >




 ​
  • Topluluk hedefi
  •  : Topluluğun Idaho'daki herhangi bir şehirden 200.000 Patates kargosu veya The Big Idaho Patates kargosu teslimatı gerçekleştirme hedefi karşılandığında ve oyuncu kişisel hedefine de ulaştıysa, kabinleri için 2 Steam envanter öğesi alacaklardır. Özel olarak tasarlanmış bir Idaho Nights Oda Parfümü ve şirin bir Idaho Patates Çıkartması.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >








Not
 : Topluluk ödüllerine hak kazanmak için American Truck Simulator'da en azından kişisel hedefinizi tamamlamanız gerekir. Her ödül, American Truck Simulator için bir Steam envanter öğesi olacaktır. Tamamlandığında, World of Trucks profilinizdeki Etkinlikler sayfasından ödülünüzü talep edin .


Etkinlik 16 Ağustos Pazartesi günü saat 02:59 TSİ'de sona erecektir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Temmuz 2021; 3:46:49 >

M
3 yıl
Yarbay

Wyoming DLC'sine yapılan son rötuşlarla, American Truck Simulator'a bu heyecan verici yeni içeriğin çıkış tarihini duyurmaktan heyecan duyuyoruz.


Wyoming, 7 Eylül 2021'de yayınlanacak.


Ve bu duyuru tarihi sizi yeterince heyecanlandırmadıysa, Wyoming'in doğal güzelliğini ve önde gelen endüstrilerini gösteren bu video fragmanının sizi heyecanlandıracağına eminiz!


https://www.youtube.com/watch?v=9fINraTI74Q&feature=youtu.be
Hepsi bu kadar değil, ancak Wyoming'in yayınlanmasından önce 7 Eylül Salı günü saat 17:00 TSİ'de başlayan çok özel bir yayın canlı akışına ev sahipliği yapacağız. Bu yayın, bu DLC'nin oluşturulmasında yer alan çeşitli özel konukları ve ayrıca birkaç ekstra sürpriz olasılığını da içerecek. Resmi Twitch kanalımızdan veya YouTube kanalımızdan o gün canlı olarak izleyebilirsiniz , kaçırmayın!


< Resime gitmek için tıklayın >
Ayrıca bu harita genişletmesinin yayınlanmasıyla birlikte özel bir #CruisingWyoming World of Trucks etkinliği getirmeyi planlıyoruz. Nasıl katılabileceğiniz ve oyun içi ödülleri nasıl kazanabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi içeren bir blog, yayınlanmadan bir gün önce çıkacak!


< Resime gitmek için tıklayın >
Heyecanlı mısınız? Biz öyleyiz! Eğer henüz eklemediyseniz, Wyoming'i Steam istek listenize eklediğinizden emin olun! Desteğiniz için teşekkür ederiz ve sizi çok yakında eyalet sınırında ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 27 Ağustos 2021; 4:49:6 >

M
3 yıl
Yarbay

WORD OF a girince direksiyon simidi süsü veriliyor ben taktım küçük bir şey keşke direksiyon olarak verilseydi takardık

Thrustmaster® T248 Çekilişi!

Tamamen yeni T248 direksiyon simidinin lansmanına katılmak için Thrustmaster ile ortaklık kurmaktan heyecan duyuyoruz! Lansman ortağı olarak davet edilmek, kamyon simülasyonu oyunlarımızın sürüş simülasyonu türündeki yüksek statüsünün bir teyididir. Pratikte bu, oyunlarımızın lansman sırasında çarkın yeni özelliklerini destekleyeceğinden emin olmak için programcılarımızın üretim öncesi birimleri piyasaya çıkmadan önce ellerine alma şansına sahip oldukları anlamına gelir.​

#BestCommunityEver'ın aktif üyeleri için bu ortaklık aynı zamanda bir fayda sağlama şansı da getiriyor. Çapraz tanıtım planının bir parçası olarak, dağıtmak için bir sürü parlak yeni direksiyon simidi alacağız!​
< Resime gitmek için tıklayın >
Çapraz tanıtımdan bahsettiğimiz için her iki şirket de birbirlerinin ürünlerinin daha fazla görünürlük kazanmasına yardımcı olmaya çalışıyor. Thrustmaster, American Truck Simulator ve Euro Truck Simulator 2'yi izleyicilerine sergileyecek olsa da, sosyal medyamızda da biraz heyecan yaratmaya karar verdik.​

Bugünden itibaren, World of Trucks hesabına giriş yapan herkes otomatik olarak ücretsiz bir hediye alacak - Thrustmaster T248 Mini Wheel kabin aksesuarı.​
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Kamyon kabininizi bununla süsleyin ve #ETS2 veya #ATS'de beğendiğiniz bir yerde bir iç ekran görüntüsü alın. Ardından, fotoğraflarınızı Twitter, Instagram veya Facebook'ta #T248 hashtag'iyle ve Thrustmaster sosyal medya profillerimizi etiketleyerek paylaşın!​
Eylül ayının ilerleyen zamanlarında, bu yeni direksiyonlardan birini alacak 5 şanslı kazananı rastgele seçeceğiz!
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu yeni direksiyon setini pazara sunmalarına yardımcı olmak için Thrustmaster ile güçlerimizi birleştirmekten ve oyunlarımızın diğer önemli sürüş oyunları arasında lansman oyunları olarak kabul edilmesinden gurur duyuyoruz.

Özel bir Wyoming & Thrustmaster T248 Canlı Oyun Akışına ev sahipliği yapacağımız Twitch ve YouTube kanallarımızda bu akşam 19:00 TSİ bize katılabilirsiniz. Ev sahibimiz Alex & Nemiro'nun bu seansa kesinlikle eli boş gelmeyeceğine bahse girebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >
Thrustmaster hayranıysanız, iletişim kanallarımıza da göz atmak isteyebilirsiniz. Bu yıl içinde Thrustmaster ile birlikte #BestCommunityEver'imiz için şimdiden daha eğlenceli ve daha fazla içerik planlıyoruz!​

@ozr2pkr





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Eylül 2021; 19:44:16 >


Bu mesajda bahsedilenler: @ozr2pkr , @Ormanci
B
3 yıl
Yarbay

M
3 yıl
Yarbay

The International LT® Geldi!

Sürücüleri uzun mesafelerde daha konforlu ve üretken tutmak için tasarlanan ve üretilen International LT® , International Trucks'ın bugüne kadar sunduğu en sürücü ve çalışma süresi odaklı kamyondur. Bugün, size en yakın American Truck Simulator International Trucks bayisinde kamyonun mevcut olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Sezgisel kontroller, gelişmiş görünürlük, sessiz bir kabin, parmaklarınızın ucunda kritik bilgiler ve düzinelerce başka akıllı özellik ile LT® Serisi, uzun veya kısa herhangi bir yolculukta sürücüyü rahat ve kontrol altında tutmayı sağlar.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Oyunumuzdaki sanal uygulaması, 7 şasi varyantı, 3 farklı kabin tipi ve 3 iç mekan seçeneği (Classic, Diamond ve Black Cherry) dahil olmak üzere çok çeşitli konfigürasyonları içerir. LT ayrıca çeşitli dış ayar seçenekleriyle birlikte gelir.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
International LT®, American Truck Simulator'ın her sahibi için ücretsiz bir DLC eklentisidir. Kitaplığınıza bu yeni eklemeyi almak için Steam İstemcinizde (bazı kullanıcılar için yeniden başlatma gerektirebilir) en son güncellemeyi bulun.

The International LT®'yi American Truck Simulator'a özel konuk lisanslama yöneticimiz Oscar ile karşılayan bir canlı yayına ev sahipliği yapacağız! Bir sürüş için bize katılmayı ve bu yeni eklentinin özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmeyi ve bu kamyonları simimize nasıl getirdiğimize dair perde arkasını incelemeyi unutmayın! 2 Eylül Perşembe günü saat 18:00'den itibaren Twitch ve YouTube kanallarımızda bize katılın.

< Resime gitmek için tıklayın >
American Truck Simulator'da The International LT® ile ilk yolculuklarınızı sosyal medya sayfalarımızda (ATS Facebook , Twitter , Instagram) paylaşmanızı da çok isteriz , bu yüzden bizi etiketlemeyi unutmayın!

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
International® ve tüm International Truck ticari markaları, INTERNATIONAL TRUCK INTELLECTUAL PROPERTY COMPANY, LLC tarafından lisanslanan ticari markalardır.



M
3 yıl
Yarbay

Wyoming Etkinliği


Yarın, 7 Eylül'de yayınlanacak olan, yeni Wyoming DLC'mizin, en son World Of Trucks etkinliği olan Seyir Wyoming Yolculuk Etkinliğine katılarak kutlamamıza yardımcı olun! Zengin ekonomisine katkıda bulunurken, Rocky Mountain meraları ve High Plains'in hakim olduğu bu dinamik ve hayranlık uyandıran vahşi güzellikte yolculuk edin.
< Resime gitmek için tıklayın >
#BestCommunityEver'ımızdan, Wyoming'deki herhangi bir şehre veya şehirden kargo teslim ederek toplam 80.000.000 mil (128.747.520 km) topluluk hedefine ulaşmasını istiyoruz .


#CrusingWyoming'de, hayvancılık ve tarım ürünleri gibi kargoların yanı sıra demiryolu, maden, madencilik ve kimya endüstrilerini destekleyen malzemeleri taşıyan bazı kilit endüstrilerine katılma fırsatına sahip olacaksınız. Wyoming ayrıca, o bölgenin ilgi çekici yerlerini öne çıkaran, sinematik ara sahnelerle tasarlanmış birçok yeni izleme platformu sunuyor. Bunlardan bazıları:​
  • Big Horn Ulusal Ormanı, Bighorn Dağları, Rocky Dağları'nın kardeş aralığıdır.​
  • Grand Teton Ulusal Parkı, Hayal Gücü Dağları olarak tanımlanır.​
  • Yaklaşık 900 fit yüksekliğinde olan Devils Tower, popüler bir turistik ve tırmanma cazibe merkezidir.​
  • Hell's Half Acre, derin vadiler, mağaralar, kaya oluşumları ve aşınmış topraktan oluşan jeolojik bir merak.​
Üstelik tüm bunlar olurken yine kendi treylerinizi harici piyasada kullanabilirsiniz!


Wyoming DLC'de ziyaret edilecek 10 harika yeni şehir var ve kişisel hedefinizi tamamladığınız için özel bir ödül sunuyoruz; bu şehirlerin her birine veya her birinden bir iş teslim etmenizi gerektirecek.Etkinlik için tüm işler 100 mil (161 km) veya daha fazla olmalıdır ve kurallara göz atmayı unutmayın.


Wyoming, Eşitlik Devleti, American Truck Simulator'a en son eklentimiz.Yakıtınızı doldurup bu yeni maceraya hazırlanırken, ruhen yanınızda olacağımızı bilin.Bu inanılmaz vahşi, çeşitli ve güzel eyaletteki yolculuklarınız hakkında bilgi edinmek için gerçekten sabırsızlanıyoruz.
< Resime gitmek için tıklayın >
Kurallar

American Truck Simulator'da World of Trucks bağlantılı bir profille Harici Sözleşmeleri veya Harici Piyasayı kullanarak, topluluğun hedefi, Wyoming'deki herhangi bir şehre veya şehirden kargo teslim ederek 80.000.000 mil (128.747.520 km) yol kat etmektir.

Bir oyuncu, 10 Wyoming şehrinin her birine veya her birinden teslimatı tamamladığında, kişisel hedefine ulaşacaktır.

Etkinlik için tüm işler en az 100 mil (161 km) veya daha fazla olmalıdır.
World of Trucks profilinizdeki Seyir Defterinizi kullanarak son teslimatlarınızın bu koşulları karşılayıp karşılamadığını kontrol edebilirsiniz .

Ödüller:

Kişisel hedef: 10 Wyoming şehrinin her birine veya her birinden kargo teslim eden oyuncular, kişisel bir World of Trucks Başarımı ve güzel bir Wyoming Bizon temalı ATS kamyon boya işi Steam envanter öğesi kazanacaklar.

< Resime gitmek için tıklayın >
Topluluk hedefi : Wyoming'deki 10 şehirden herhangi birine veya herhangi birinden yapılan teslimatlar sırasında 80.000.000 mil (128.747.520 km) sürüş hedefine ulaşıldığında ve oyuncu kişisel hedefine de ulaştıysa, asılı bir Jade Bison süsü alacaklardır. Steam envanter öğesi.

< Resime gitmek için tıklayın >
Etkinlik 8 Kasım Pazartesi günü saat 02:59 UTC'de sona erecektir .

Wyoming'deki keşif yolculuklarınız hakkında sizden haber alacağımıza güveniyoruz, bu inanılmaz derecede çeşitlidir ve bu güzel yeni harita alanında gezinirken daha fazla fotoğrafınızı görmek için sabırsızlanıyoruz! FacebookTwitter ve Instagram profillerimizde #CruisingWyoming hashtag'ini kullanarak ekran görüntülerinizi ve videolarınızı bizimle paylaşın ve en sevdiklerimizi paylaşalım (hatta bazılarını gelecekteki bir blog gönderisinde sunabiliriz!).



M
3 yıl
Yarbay

[ATS/ETS 2] Volvo Construction Equipment DLC

2 oyunda varsa ats ve ets2 için tek pakette var 18 tl 2 oyun için

American Truck Simulator - Volvo Construction Equipment Steam'de (steampowered.com)

VOLVO CONSTRUCTİON EQUİPMENT BUNDLE PAKET

Volvo Construction Equipment Bundle Steam'de (steampowered.com)

https://www.youtube.com/watch?v=6H2KtSajdLs&feature=youtu.be





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Eylül 2021; 2:19:58 >

B
2 yıl
Yarbay

B
2 yıl
Yarbay

M
2 yıl
Yarbay

Montana zengin bir tarımsal mirasa sahiptir. Çiftçilik, her yıl Montana ekonomisine iki milyar dolara yakın katkıda bulunan hayvancılık ve mahsul üretimi ile Devlet ekonomisinin her zaman önemli bir parçası olmuştur! Tahmin edebileceğiniz gibi, kamyoncular bu sektörde çok önemli bir rol oynamaktadır.


< Resime gitmek için tıklayın >
Eyalet çok çeşitli bitki ve tahıl üretirken, American Truck Simulator için yakında çıkacak olan Montana DLC'mizde oyuncuların teslim etmesine yardımcı olabilecek benzersiz bir ürün var. Peki bu eyalette çiftçiliğin nesi bu kadar tatlı? Şeker! Montana, sabah çayınızın içine attığınız çaydan, kek ve kurabiyelerin üzerine serpiştirmeye kadar, şeker kamışına harika bir alternatif olan Şeker Pancarı yetiştirmesiyle tanınır; daha tropikal bir iklim gerektirir.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Kökler büyüdükten, depolandıktan ve işlenmeye hazır kabul edildikten sonra, oyuncuların da teslim edebileceği büyük bir şeker işleme tesisine nakledilir. Bu işleme tesisleri, her sezon yaklaşık 260 milyon pound şeker ve 120.000 ton tarım ürünü üretiyor. Nihai sonuç daha sonra ülke çapında gönderilir.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Tahıl asansörleri, sürücülerin teslimat yapabileceği başka bir yer olacak. Bu önemli depolama tesisleri, herhangi bir zamanda binlerce ton tahılı depolayabilir ve bu tahıllar daha sonra trenler veya kamyonlar kullanılarak ülke geneline dağıtılır.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Montana'daki sürücülerin teslimat yapabileceği tek çiftlik şeker ve tahıl değil. Kamyoncular eyalet çapında çok çeşitli çiftlikleri keşfetmeyi bekleyebilirler.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Bir dahaki sefere tabağınıza tatlı bir şey koyduğunuz zaman düşünün Montana'dan gelmiş olabilir! Yakın gelecekte sizinle daha fazla Montana paylaşmayı umuyoruz. Resmi Steam mağaza sayfasını kontrol ettiğinizden emin olun ve bizi desteklemek istiyorsanız Montana'yı Steam İstek Listenize eklediğinizden emin olun.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Nisan 2022; 2:18:9 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 yıl
Yarbay

B
2 yıl
Yarbay

B
2 yıl
Yarbay

B
geçen yıl
Yarbay

K
geçen yıl
Moderatör