Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
3634
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: AMD Türkiye resmi Facebook sayfası açıldı (2. sayfa)
O
13 yıl
Yarbay

Ya ben bunu 2001 de alırken düşündüm dedim ki: AMD Uluslararası şirket. Türkiye Türkçe bir kelime. Türkiye'nin Uluslararası alanda adı: Turkey.
AMD de Türkiye'de büro açarsa ismi de Uluslararası olacağı için sitesi amdturkiye.com olmaz. amdturkey.com olur. Çünkü yoksa profesyonelce olmaz amatörce olur.

Nasıl büyük şirketler, bankalar mail adresi kullanırken atıyorum Ahmet Topal adlı adamın mail adresini ahmet.topal@....com şeklinde yapıyorlar bunda da öyle yaparlar diye düşünmüştüm.

Yapacakları iki şey vardı. Ya amd.com dan link verecekler ve adreswww.amd.com/tr diye geçecek ya da amdturkey.com u alacaklar.
Ben de gittim aldım. Sonra ben kaybettim adresi ve başkası aldı. Sonra 8 yıl bekledim ve geçenlerde boşa düştü hemen aldım.

Hatta bayikanali@hotmail.com ve bayisatis@hotmail.com da benim. :))



O
13 yıl
Yarbay

AMD Uluslararası şirket ve Uluslararası isimler gözönüne alınırsa AMD nin Türkiye sayfasının amdturkey.com olması gerekirdi.

Amdturkey.com 10 yıldır bende. AMD almak isterse uygun bir şekilde anlaşırız. AMD sever birisi olarak kesinlikle almaları gerektiğini düşünüyorum...


Bu mesaja 2 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.