Merhaba Arkadaslar, Amd bir sistem toplamak istiyorum. Ortalama 500$ gibi bir butcem var. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ozellikle cpu + main board ve vga ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum. Tabi bu sadece kasa icin monitor falan almicam.
Tesekkurler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
benim tavsiyem barton 2500+ 99+kdw anakart da epox 8rda+(rev-2.1) 100+kdw ekran kartıda serhatın dedigi gibi ti 4200 alman arkadaşım hadi kolay gelsin ram olarak da 2 tane 256 400mhz lik twinmos yada Kingston alman arkadaşım birde psu un en az 300 Wat lık olsa iyi olur ama bence gercek 350watlık bir psu alsan hiç fena olmaz
Amd bir sistem toplamak istiyorum. Ortalama 500$ gibi bir butcem var. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ozellikle cpu + main board ve vga ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum. Tabi bu sadece kasa icin monitor falan almicam.
Tesekkurler.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.