Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
3316
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AMD E1-1200 APU Hakkında
E
11 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

TOSHIBA SATELLITE C55D-A-10M NOTEBOOK da AMD E1-1200 işlemci var şu E1 Vision deniyor 1.5 ghz, bu işlemci yükseltilebilirmi yoksa anakarta entegremi ? Teşekkürler.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
11 yıl
Onbaşı

Bu işlemcinin yerine hangi işlemciyi takmayı düşünüyorsun? İşlemci entegre olmasa bile yerine yine AMD E serisi bir işlemci takabilirsin ki E serisinin en iyi işlemcisi bile kötü !!!



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
10 yıl
Çavuş

arkdaşlar bu e serisi işlemciler yerine ne takılabilir bi yardımcı olurmusunuz ...yada e serisinin en iyisi hangisi



N
10 yıl
Çavuş

Takip.. E1 işlemci anneme bile yavas geliyorsa. Bu işlemci gerçekten başarısız



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
10 yıl
Yarbay

Yerine başarılı bir işlemci takamazsın malesef almanı önermem o bilgisayarı aldıysanda kullan öyle yapcak bişey yok :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.