Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
776
Tıklama
0
Öne Çıkarma
AMD Athlon 2800+
M
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar, uzun zamandır kullandığım sistemimi performansı çok düşük olduğu için biraz kurcaladım ve işlemci frekansını yükselttim. Bu değerlerde sorunsuz kullanabiliyorum ancak 3-5 mhz daha yükseltemiyorum. Bilgisayar açılmıyor. Voltaj yükselttim 1.9'a kadar ancak fayda etmedi. Senelerdir kullandığım dandik bir PSU var. Onun etkisi olabilir mi? Daha yüksek hızlara nasıl çıkabilirim? Çıkabilir miyim?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



O
17 yıl
Yüzbaşı

Soğutucu olarak stock fanmı var?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Soğutma olarak bir problemim yok zaten ortalama 40 derecede oluyor işlemci. SuperPi 32m yaptım 45'in üstüne çıkmadı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
17 yıl
Yüzbaşı

ramleri biostan 333 olmazsa 266 ya düşür.zaten fsb hızını yükselttiğinden ramlarını limitlerinde kullanacaksın.190 mhz üstüne rahat çıkabilmen lazım.çıkamazsan ramlerinde iş yoktur fazla zorlama.fazla voltajada gerek yok işlmci ve ramlara stoktan bi kademe fazla voltaj versen yeterli.ısındıkça restlerse fan işini düşüünürsün..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barakudaaa -- 7 Mart 2009; 20:22:45 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.