25.8.1 sorunlu 25.6.1 sürücüsüne geri döndüm ben. Eski bilgisayarımı pek fazla açmıyorum rx6600 kartı var ve sorun olduğunu anca bir oyun açınca fark ettim ardından hemen sildim 25.8.1 sürücüsünü.
Ben de bir oyunda sorun yaşıyordum kafayı yedirtmişti, sistem kapanıyordu. PBO gibi BIOS ayarlarım yapılıydı. PBO biraz yüksekmiş, düşürdüm. Bir tane sorun yaşamadım. Başka etkenler de sorun olabiliyor.
25.8.1 9070xt ile bo6 cokme yasiyordum internette okudugum kadariyla oyunda gpu clock 3300 civarlarina vuruyormus ve haliyle crash veriyor bu sorunu adrenalinden oyuna ozel -400mhz ile simdilik astim gibi 1080p oynadigim icin zaten hayatimda cok degisen bisey olmadi zaten oynayan arkadaslara tavsiyemdir 2k da ve 4k da biraz performans kaybi yaratabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEPHYR -- 2 Eylül 2025; 19:53:7 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle