Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1342
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Amazon ve Newegg iade süreci Dil problemi
C
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhabalar.
Malum herkezin sikayetci oldugu notebook fiyatlarından yurtdısından alma dusuncesındeyım. Üründe hatalı bir durum var ise yabancı dil olmadıgından anlasma problemı olacak bu satıs magazalarının Türkce müşteri temsilcileri var mı. En önemliside boyle bır durum oldugunda gonderım kargo ucretını karsı taraf karsılamaktamı.



A
3 yıl
Teğmen

Ingilizce yazismaniz gerekebilir, bu gibi sitelerin canli destek sorumlulari var, onlarla yazisiyorsun, dil problem olabilir, bilen biri ile yapabilirisin bence, iade problem olmuyor yolluyorsun kargo ile kargo ulastiginda kargo parasi ile birlikte parayi hesabina geri yatiriyorlar, karrgo ucretini de karsiliyorlar yani ama bazen verdikleri para tam denk gelmiyor biraz cebinden gidebiliyor, ben Asus anakart almistim en son, ram slotlari arizali cikti, dual calismiyordu, geri yolladim Amerikaya, parayi geri yatirdilar kargo ulastiginda...



C
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

teşekkurler..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.