Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
354
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Alttan dolnduruculu buzdolabı tavsiyesi çelik
S
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Herkese merhaba arkadaşlar,

Ben burada çok yeniyim, önceden okuyup fikir alırdım, yazmak için kısmet bugüneymiş. Evliliğim yanaşıyor, eşyalarımı alıyorum. Buzdolabı tavsiyesi için size fikir sormak istedim.

Buzdolabı için mutfakta ayrılmış yer 192 cm yükseklik 85 cm genişlikte, standart dışı galiba.

Ben genişliği 70 cm veya 75 cm olan dolaplara baktım, yükseklikleri de 185 cm - 186 cm gibi genelde.Çok etrafını örtmeyeyim sıfıra sıfır olmasın biraz yer kalsın diye. Buzdolabının bir yanı duvar olacak, diğer tarafı da mutfak dolabına geliyor, tam boyunda. Alttan donduruculu ürün istiyorum, bunlar daha kullanışlı göründü bana. ve de çelik - inox görünüm olmasını istiyorum.

Yanlız fiyatlara bakıyorum, artan döviz kurlarıyla fiyatlar uçmus galiba. Toplam 5.000 tl 5.500 tl civarinda bir bütçeyi göze aldim :) Sonuçta bu beyaz eşyalar uzun vadeli ürünler. Kaliteli bir ürüne, bütçeme uygun para vermenin haklı olacağını düşünüyorum.

Bosch KGN76DI30N modelini gördüm, bunu beğendim gibi iç dizayn olarak,

Sorum şu, önereceğiniz bu fiyatlarda başka marka veya ürün var mıdır?

Hakikaten sağlam, kaliteli, Alman gibi Alman, Japon gibi Japon diyebileceğimiz bir ürün alabilir miyim bu fiyatlara? Aslında pek marka takıntım yok fakat LG, Samsung biraz soğuk geliyor :) Arçelik de keza hiç kullanmadık ailecek, pek buna da ısınamadım :)

Tavsiyeniz ne olur acaba?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.