Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
459
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Almanyadan S4 Alıcam Kayıt İşlemi İçin Ne Napmalıyım?
J
12 yıl (291 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bi arkadaşım Almanya'dan dönücek gelirken bana s4 getirecek.Hayatımda ilk defa yurt dışından alacağım için ne yapamam gerektiğini bilmiyorum.Forumda açılan konular var ama güncel bulamadım malesef.ödemem gereken vergilerdi, vergi iadesiydi, garanti durumunda ne yapmam gerektiğini bana açıklıyabilicek var mı?[arkadaşım telefonu almanya'da media marktan alıcak)iyi günler

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



J
12 yıl (291 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

F
12 yıl (16714 mesaj)
Yarbay

Gidip 115 liralık kekleme ücretini ödeyeceksiniz(Vergi dairesinden. e-devletten de olması lazım ama emin değilim) Sonra Turkcell-Vodafone-Avea ana bayiisine gidip cihazı kayıt ettireceksiniz. Operatör bayiisinde sakın ola 15 liradan fazla vermeyin. Çünkü normalde bu işlem ücretsiz ama akıllılar bundan da para alıyor.

Tabii bu işlemlerde sorun yaşamamak için 3 hafta içerisinde yurt dışına giriş çıkış yapmış bir pasaport lazım. Yurt dışında da en az 2 gün durulması şartı aranıyor diye biliyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 7 Temmuz 2013; 13:37:23 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.